Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Adamlık Konusunda En Kötü Durumda Olan Karakter

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    81
Valla Oden fink fink gezmek için ailesini terketti.Yasopp desen o da öyle.Dragon da devrim yapacağım ayağına fink fink geziyor.Yani çok ulvi bir amaç peşinde değil hiçbiri.O yüzden adam değiller.Sanki boğazlarına bıçak dayandı da terketmek zorunda kaldılar.Zor şart yok ki ortada
Yok olmamış bu. Evrendeki en büyük amaç, en büyük değer tartışmasız olarak One Piece. Bu yolculuğa nispeten aile küçük bir ayrıntı.
 
Akainu'nun Oden'den daha fazla oy alması bana doğru gelmedi. Bakın bunu ben diyorum. Her önüne gelene Akainu gömen insan. Lütfen verdiğiniz oyları gözden geçirin. :D
 
Bir tek bizim tayfa adam dolu yalnız, Oda tüm adamlık yakıtını bizim tayfaya harcamış... Luffy, Zoro, Usopp, Franky, Brook vs.
Bir de Shanks'in tayfasına bak, hepsi şüpheli. :/
 
Dragon devrim işine Luffy doğduktan sonra girmiş olabilir. Mutlu mesut yaşarken bir olay olmuştur, belki de Luffy'nin anasının ölümüyle sonuçlanan bir olay Dragon kafaya koymuştur o an ve Luffy'i dedesine bırakıp gitmiştir vs. Bu durumda dahi aşırı ilgisiz olması hayvanlık ama en azından hikayesinin bu şekilde toparlanma ihtimali var. Üstelik gidiş sebebi de OP evreninin en çok ihtiyaç duyduğu şey için savaşmak yani. Yasopp gibilerle aynı kefeye konmaz.
 
Sen Sabo'ya çöp diyen adamsın... Hangi evrendeki kıstasları baz alırsan al Sabo adamın dibi çıkıyor
Kardeşinin intikamını alabilecekken almayıp, ılık ılık konuşarak, insanlık dersi vermeye çalışmak op evreninde adam olmaman için yeterli. Bu yeterli değil diyorsan salaklığı yüzünden bilmem kaç zamandır hiç kimsenin ulaşamadığı Baltigo'nun ifşa olması eminim konuya açıklık getirir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık