Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu bırakayım da yarın aynen çıkınca ben demiştim derim.
Son bölüme bakıp yorumlayalım.
Aşağıda dediklerimden en az 3 tanesi gerçekleşecek. :/

1
Drake bizde. Önce bir Coby muhabbeti gelecektir. Astım senden çok bahsetti filan. Ya da denizciliğim ifşa olmasın derse ortak bir dostumuz da diyebilir.

2
Sanji gözükecektir. Drake ile dövüştüğünden. En azından ufak bir panelle. Bir şey çıkacağından değil. Sadece bakış. Zoro'nun Denjiro'yu hatırlaması gibi.

3
Luffy gear 4'e geçti. Ezik samuraylar bir şey yapamaz bu alanda. Ama King ve Queen geçit verecek gibi de değil. Ne olacak?

Luffy vs King ya da Queen kaçınılmaz olmaya doğru gidiyor bu durumda. Luffy bu durumda G4'ten de çıkmaz bence.

991 bilemedin 992 de bu dövüş gelecek. Luffy de tepeye çıkacaktır. Uçadabiliyor zaten.

Burada müdahil olması gereken isim Kid. Luffy Kaido ile dövüşecekse önce onun astlarından güçlü olduğunu kanıtlamalı bu koşulda. Çünkü kızıl kınlar Kaido ile çıktı oraya ama Luffy'nin yıkımcıları aşması gerek. Zoro ve Sanji dendi buna da pek ihtimal veremiyorum. Dediğim gibi Kid gelse ve ikisi birer yıkımcıdan kan alıp çıksa nefis olur. Gayet de mümkün. Kid nihayetinde Luffy'nin çağdaşı olup da ona ve imparatorlara zıt gidebilen tek kişi. Öbürleri ya birine kaptanım diyor ya da hadi yanında savaşayım diyor.

Kid daha bir yıkımcı görmeden Kaido'yu görse saçma olmaz mı? Zaten o güçte vardır. Ki herif tatlı komutanı yaraladığına göre öyle ama bizim görmemiz gerek çizilmiş halde.

4
Big Mom dönecektir. Bir daha rezil olması yakın. Ama bir ihtimal Luffy ve Kid vs Big Mom da olabilir. Kid gemisini batırmış ve bölgesine girmişti. Çeviriyi doğru hatırlıyorsam eğer istediğimi aldım diyordu. Ne istedi ne aldı? Bundan bahsedebilir Big Mom.

Ya da bunlar yıkımcı ile dövüşen Luffy ile Kid'i görürken de söyleyebilir. İşime burnunu sokan iki velet.

5
Sasaki hem Denjiro tarafından tutsak edildi hem de tepede ne olduğunu sordu. Bu da onun yukarı çıkacağının işareti olabilir. Onun rakibi kim? Jinbe çok uyuyor.

6
Page One meydanda. Yine Sanjili sahne bekleniyor . xd bu dövüş hatırlanabilir. İkincisi Ulti Sanji'yi dövebilir. Sanji Ulti'ye hayran kalır. Yine mükemmel Sanji sahneleri bekliyorum. :(

7
Who's Who meydana inip bizimkilere dalabilir. Sanji'nin ya da.Jinbe'nin rakibi olabilir. Zoro fazla buna.

8

Zoro yukarı çıkacağım dediği için o da Luffy ile çıkacak ama o süreçte ne olur bilemem. Önce Zoro enma şov bekliyorum. Kanaması dursun da bir şeyler yapar işte. xd

Cidden Zoro'yu başkalarına bırakıyorum. xd Ben şunu yapamaz diyorum ama şunu yapar diyemiyorum.

9

Durumu açıklanmayanlar, Apoo ve Hawkins . Bunlar da er ya da geç bize geçecek.

Apoo meydana gelebilir. Gelirse bu sefer Luffy'ye denk gelmesin. Aman diyeyim. Katakuri'den kan alan bundan can alır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık