Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988: Beklettiğim İçin Üzgünüm

Bölüm Nasıl?


  • Kullanılan toplam oy
    325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birkaç bölümdür yazıyorum sanjiye yine enies lobby ve alabasta gibi bir rol biçilebilir diye. tam eskisi gibi olmasa da bir tık tat verdi. bu arada muhtemelen savusturmustur o atağı diye düşünüyorum. yoksa yine mi dayak yicek bizim cocuk..
 
Spoiler’a hiç bakmamıştım ve aşırı mutluyum durumdan, Sanji’yi takdir ediyor ve sevmemeye devam ediyoruz. Ama Franky ve Brook tam anlamıyla :utan: Ayrıca Nami’nin Hırsız Kedi adının hakkını vererek bir daha yok korktum ettim olmadan Zeus’u çalmaya çalışması da mis gibi olay:utan:
 
Oda Big Mom'ı kafasında bir hedefi olmadıkça doğru düzgün dövüşmeyen, çocuksu ve inanılmaz dayanıklı olduğu için saldırıları önemsemeyen birisi olarak tasarladığı için bu sahneleri çokça çiziyor olmalı.

Kaido'ya benzer şeyleri asla çizmiyor çünkü. BM sahneleri hep komedi için çizilmiş sahneler. Oda ne planlıyor bu kadın hakkında acaba? Kadın ne yaparsa yapsın düşman rolünde değil gibi gözüküyor. Farkettiyseniz tayfası bile o kadar düşmanca çizilmiyor.
 
Arlong'un burnu vs King'in gagası konusu açılmalı acilen.:)

Ya umarım King gagasını Arlong'un burnunu kullandığı gibi özel bir uzuv şeklinde kullanmaz. Daha komplike bir savaşçı olmasını beklerim. Ama bodoslama olarak duvara dalması soru işareti. Ya benim gagama bir şey olmaz diye düşünüyor, ya da haki falan bastı gagaya. Hiç bir güvencesi olmadan dalmazdı diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık