Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi köpek kardeşlerin ne kadar güçleneceklerinin ucu açık anime/mangalarda karakterler hayatlarını ortaya koyarak dönüşüm geçiyorlarsa genellikle mevzu büyük oluyor ama yine de o ekibin Kaido'yu çok zorlayacağını sanmıyorum. Olmaması gerekir zaten.

Kedi köpek önderliğinde kınlar Kaido'yu hırpalayacaklar biraz. Sonra alayı şamarı yiyecek kedi köpek kardeşler bir daha dövüşemeyecek kıvama gelecek. Geri kalanlar bir şekilde aşağı düşecek bu süreçte Kinemon, Raizou, Kiku da pert olabilir. Denjiro yanına Ashura veya Kawa'yı alıp King'e dalacak boşta kalan diğeri ise kim Queen'e saldıracaksa ona yardım edecek. Bu adamların derdi sadece Kaido ile değil Oden'in yenildiği ve gte geldikleri büyük savaşta kınlar komutanlar tarafından hezimete uğratılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İntikamlarını onlardan da alacaklardır. Kınlar Kaido tarafından püskürtülünce Luffy yukarı çıkacak hemen ardından Kid ve Law da gelecektir. Bu arada Peros ile birlikte BM'yi oyalayan Marco ise (Luffy kınlar düşene kadar bu ikisine yardım edebilir) fırsatını bulur bulmaz Kaido dövüşüne yardıma gidecektir. Aşağıda kalan Zoro Jack'e dalacak, Drake Who's Who'nun karşısına çıkacak, Yamato Ulti'nin fişini çekecektir belki Kaido dövüşüne de yürür bundan sonra. Jinbe Sasaki'yi alırken tayfanın geri kalanı topitopponun kalanıyla smile kullanıcılarına yürüyecek. Sanji Queen'e dalmaya gidebilir ya da bunu yapmadan önce P1 ile dövüşür. Tabi uzun boylu seksi topitoppo ablamız tarafından maymun edilip bir süre saf dışı kalma ihtimali de var. Geri kalan kısım çöpler vs çöpler şeklinde olacak. Kaido dövüşünde işler iyice kızışmışken bizimkiler şamar yemesine rağmen özellikle Marco'nun da katkılarıyla ayakta duruyorken bir yandan da Kaido'ya hasar verecekler. Dövüşün artık son aşamalarına doğru Zoro Jack'i yenmiş ve Kaido'nun karşısına çıkmış olacaktır. En azından Enma ile bir kesik atacak ve Kaido gene Oden diye ağlayacak o an. Artık bu aşamada Luffy haricinde Kaido karşısında kim varsa yavaş yavaş dökülecektir dövüşün finali fazlaca hırpalanmış Kaido vs Luffy'e bağlanacaktır. Gerisi de gelir o saatten sonra. Dövüşler bitip yenen yenilen herkesin perti çıkınca da devreye o ana kadar ne bok yediğini bilmediğimiz BM tayfası girecek. Komple bir temizlik yapıp iki tarafı da bitirmeye çalışacaklar ama onlar da adaya gelecek sürpriz bir ekip tarafından durdurulacaktır. Drake denizcilere haber uçurmuştur falan işte. Bu arada gördüğünüz gibi BM aradan çıkınca ittifakın karşı tarafa baskın gelmemesi için bir sebep kalmıyor. Böyle sallıyoruz bir şeyler de neler olacak bakalım Oda'cığım sıçma yeter kurban. Kid, Zoro, Sanji üçlüsünün de lütfen bütün güçlerini detaylıca göster artık.
 
9 kın ve minkler sırayla tek yer, tek yemeyi bırak zaman bile kaybettireceklerine pek inancım yok açıkçası.
Çünkü kaido gibi bir kral haki kullanıcısının minkleri bayıltmama gibi bir durumun söz konusu bile olacağını düşünmüyorum. Geri kalan kınlara da tek atar g4 lü Luffy’e attığı gibi.
ryuo kullandıkları için ilk darbede ki gibi ufak bi darbe daha alır olay biter tahminimce böyle olacak.
 
Ohh bu daha iyiymiş.. ama herkes beyaz forma mı dönüşcek acaba. Kedi ve Köpek dışındakiler tamamda, onlar farklı görünsün isterim :at: ? ?
Ben daha çok şunu merak ediyorum. Biz şimdi sulong formu ilk Carrot'ta gördük. Kek adasını izlemediğim için Pekoms nasıldı bilmiyorum.

Neyse Carrot tavşan ve tavşanlar gibi zıplayıp aynı hıza sahip. Acaba her hayvan kendi özelliklerini mi alıyor? Neko, kedinin özellikleri Inu, köpeğin özellikleri Bepo, kutup ayısının özellikleri gibi gibi.
 
Dönüştüklerinde muhtemelen Kaido kadar güçlü olurlar . Güya Skypia dan atlıyor ölmüyor ama 9 kın alıp yere vuruyor. Kaido ciddi değil veya kınlar çok güçlüler. Sonuç olarak dönüştüklerinde güçleri çok fazla artıyor. Bence Kedi Köpek Kaido kadar güçlenir. En azından Oda'nın verdiklerinden ancak bu kadar yorum yapıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık