Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümle beraber yonkouların aslında gözümüzde büyüttüğümüz kadar güçlü olmadıklarını asıl bossun denizciler tarafından oluşturulacağına inancım tamamen yeniden yeşerdi
 
bence kınların kaido'yu kesebilmesinin nedeni luffy'nin ace idam edilirken fatihin hakisini açması gibi kınlar momo ölecek diye saldırıp yeni haki açmaları ve bu hakiyi hisseden kaidonun odenin kendisine saldırmasını hatırlayıp savunmasının zayıflaması.

herkes minklerin sulong formlarının ne kadar güçlü olduğunu biliyor. tüm mink kabilesi sulong formlarıyla ve kınlarla birlikte kaido'ya saldırıp çizik atamayınca, oda kaido'nun gerçek gücünü göstermiş olacak. bence dolunay bitine kadar luffy ile bigmam kapışır. dolunay bitince luffy bir şekilde kaido ile kapışmaya başlar.
 
9 kının Kaidounun ejder formuna baktıkları sahne güzeldi.Hepsi tek karede Kaidou ya karşı.

Luffy Bigmoma dalarsa güzel olur ama
 
Bu kınların ağzı gözü niye dağılmış. Off panel dövüşte mi yoksa kılıcı sokarken mi oldu?
Smoker hem balkondan düştükleri için hem de öncesinde Kanjuro'yla kapıştıkları için demişti ama önceki bölüme baktığımda son sayfada bile hepsi sağlam çizilmişti. Sadece balkondan düştükleri için olabilir.
 

Üye silindi 1004

Gerçekten ne desem bilemiyorum bu hafta.

1- H: Babamın kılıcı bak bu Kaido'yu kesti. Bu kılıç olmadan Kadio'yu kesemezsin. Al sen de kes Kaido'yu namın yürüsün erkeksi bomba...
Enayi: Hmmmmmm benim üç tane kılıca ihtiyacım var...
Oda'nın yarattığı garabet Kappa: Wano'nun hazinesi o hüüüüü....
H: Babamın kılıcına sahip olan bana da sahip olur...
Enayi: Hmmmmmm benim sadece üç tane kılıca ihtiyacım var...
Enayi: Anlaştık. Benim zaten sadece üç tane kılıca ihtiyacım var....

2- Big Mom hafiften yeşil ışık yaktı gibi. Bence Luffy'nin Kaido'ya ne yapacağını merak ettiğinden dövüş bitene kadar izleyecek kahkaha atıp. Big Mom hiç sevmiyor Kaido bebesini. Gerçi Big Mom delinin teki sevdiği biri olduğunu sanmıyorum.

3- Kaido'ya küçükken ihanet etmişler anladığım kadarıyla bu yüzden çok ağlıyor. Acaba nasıl bir ihanet Donovan'a satılmak tarzı bir ihanet olduğunu sanmıyorum. Herhalde Rocks dönemiyle alakalı birisi ağır satış koymuş. Tam Edward'ın yapacağı bir satış gibi duruyor Kaido bu kadar mesele yaptığına göre. Hala acısını çekiyor.

4- Raizo'ya bak az kalsın tek atıyordu Kaido'ya reis... Kinemon kör kaldı galiba 9 Kın'ın tamamı ölsün ama Kedi'yle Kinemon ve Kiku'ya bir şey olmasın.

5- Marco kendine hemen arkadaş yapmış, aferin Marco. Gerçi Dünya'nın en çakal adamıyla nasıl bir anlaşmaya varmış olabilir? Merak ediyorum.

6- Sanji'nin bir planı vardı Nami'yle Carrot'ı kurtarır diyenleri görelim?? Kızlar kendilerini kendi kurtardılar.

7- Yamato'nun yüzündeki kararlılığı çok güzel çizmiş Oda çok hoşuma gitti.

8- Artık Zoro, Kid ve Law şov görmek istiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık