Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Tayfaya Katılmasaydı?

Mihawk'ı anlatmışsın sen.
Hahaha Kılıç ustalarında hep bir yalnız takılma isteği var. Bir tek kılıcım olsun yanımda, bana bir şey olmaz... ksksks
Valla bir tayfa ve denizcilerle ile karşılaşsa idi Zoro'nun ağzına o kılıçları sokarlardı :/

Ryuma hep teke teke mucadele de kazanmistir ve oyle gelistirmis kendisini buyuk ihtimalle. Burda teke teke mucadele yok toplu mucadele var. Ryuma'nın durumu ile Zoro'nun bu durumu farklı.(karsilasacagi kisiler)
Hali hazırda denizci karargahına baskın yapmakta aranırlılığını artıracağı için büyük ihtimalle kor-amirallerin ellerinde son nefesini veriyor olurdu.
Zoro ölse bile ölmez öyle bir adam... :a:
 
Hayır bu gereksiz sidik yarışı niye oluyor anlamıyorum. Zoro'nun amacı yaşayan tüm kilic ustaları yenmek. Luffy'nin ise herkesi yenmek. Yani adamların bir kere hedefleri farklı.
Amaç kesinlikle Luffy ile Zoro yu kıyaslamak değil kendini gösteremedi diye (bilhassa 2 yıl sonra) fanlar Zoronun hakkını yiyor amaç Zoro nun itibarını kurtarmak
 
Hiç bir şekilde bu seviyeye bu süre içerisinde ulaşamazdı. Bu durum tayfanın tüm üyeleri için de geçerli ancak konu Zoro olduğu için kendisi üzerinden bir şeyler karalayacağım.

Seri bize bir çok mangada, romanda, çiz romanda, hikayede olduğu gibi kötülük ile mücadelede en güçlü kavramın "birlik" olduğunu her seferinde vurguluyor. Zoro'nun çok üstün bir yeteneği olsa da bir çok eksik yönü ve temel ihtiyaçları tayfa tarafından rahatlıkla karşılanıyor;

  • Yer yön duygusu oldukça zayıf olan Zoro, tayfada Nami'nin varlığından ötürü bu tür bir problemi asla olmuyor. Bu sayede gitmesi gereken yere hiç düşünmeden doğru bir şekilde gidebiliyor. Tayfada yer almamış olsaydı ne yazık ki sürekli yön problemi yaşayacaktı ve istemediği durumlarla çokça karşılaşabilirdi.
  • Yediği önünde yemediği arkasında desek yeri midir? Şimdiye kadar yalnızca bir sahnede -bulaşık yıkarken- "Zoro" diyen aşçı Sanji olmasa kendisi açlık ile de mücadele etmesi gerekecekti. Parası olduğunda hepimiz kendisinin tüm parasını alkole yatıracağını tahmin ediyor değil mi? Yemek işini muhtemelen yabani hayvanları doğrayıp, ateşte yakarak hallederdi.
  • Bu noktada tahmin edin sizce ne olabilir? Zehirlenme ihtimali... Bu noktadatayfada olmadığı için sağlık problemlerini de kendi başına halletmesi gerekecek veya bir doktor aramak için sürekli hareket etmek zorunda kalacak. Ne eksikti kendisinde? Yer yön kavramı...
  • Yegâne isteği dünyadaki en iyi kılıç ustası olmaktı bu arkadaşın. Ancak geçirdiği zaman içerisinde ondan daha da üstün bir şey keşfetti: Kaptanını hiç bir zaman yarı yolda bırakmayacak güç. Bu noktada iradesini, hayallerini bir kenara atıp kendisini onun yolunda adamak için hiç beklemedi. Adanmışlık... Bir insanın maksimumuna ulaşma noktasında belki de en önemli dürtülerden. Tayfada olmasaydı böyle bir dürtüye sahip olur muydu? Bu denli yoğun olanını yaşamazdı bence. En fazla haksızlığa uğrayan bir çocuk veya kadın uğruna hayatını bir kenara atabilirdi. O zaman potansiyeli yine istenilen gibi resmedilmemiş oldu.
  • Mental olarak bu kadar güçlü olur muydu? Baktığımızda; yemek olayı tamam, yer-yön tamam, sağlık konusu tamam, yatacak yeri var, keyfi kaçtığında onu eğlendirecek bir müzisyeni ve şaklaban arkadaşları var. Ortalamada kafası çok daha rahat olurdu. Böylece kendisi üzerinde daha çok çalışma imkanına sahip olacaktı. Bu denli güçlü bir karakter "daha fazla" çalışır, antrenman yaparsa ne olur? Badass...

Bu yüzden ne yazık ki benzer süre içerisinde aynı güç seviyesine, hatta zaman ilerlese bile şuan ki seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık