Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi sallamış ha bu bölüm. Nami olayı öyle çıkabilir. Antik silahlar hakkındaki bilgiler de aynı şekilde. Sadece alabastaya gitmezler herhalde. Bir de bu kadar olay bir bölümde olmaz sanmıyorum.
 
Nepalliye yakıştıramadım bunu nasıl unutur:

- Luffy ve Yamato tam Kaidoların olduğu salona girecekken Luffy Yamato'ya bekle önce kolunu uzat,diyor.
Luffy gözlerini kapatıp konsantre bir şekilde kelepçeleri kavrar tik tak tik tak sesleri Yamato'yu ürkütür Luffy sakin ol der.
Luffy yeni hakisiyle kelepçeleri sağdan ve soldan gelen düşmanların üzerine doğru atar; düşmanlar patlamaların etkisiyle pert olur, Yamato şaşkınlıktan küçük dilini yutar vee Luffy şeytani bir şekilde sırıtır. :a:
 
Yamato şeytan meyvesi yemiş, lakin elindeki kelepçeler yüzünden farkedememis olsa negzel olurdu, kısıtlanmış vücudu ile Ultiyi almış olsa.

Ayrıca 20 yıl o kelepçe ile çalışıp bir anda çıkarınca Rock Lee'nin ağırlık atması gibi güzel olur.
Patlayan kelepçeler galiba kairoseki etkisi göstermiyorlar. Diğer türlü Luffy hakisiyle kairosekiyi patlatıyor olur.:D
 
Bir söylentiye göre kiku ve editör Kanjuroya ağlaşıyorlarmış

Kiku Kanjuro'yu öldürdükten sonra, Kanjuro'nun baştan beri iyi bir adam olduğu ortaya çıktı. kendini hain olarak taklit etti, böylece Kaido'dan güven kazanabildi. Ayrıca, şu anki Momonosuke sadece bir çizim. Bunu yaptı, çünkü hasır şapkalar ve yoldaşları Wano'yu başarıyla serbest bırakabilir. Gerçek hikaye, Kinemon'a katıldıktan sonra tekrar anlamlı bir hayata sahip olmaya başladı. Bir çok arkadaş edindi, kınları olan bir kol kardeş oldu ve hayatının artık anlamsız olmadığını öğrendi. 20 yıl önce yapılan baskın başarısız olduktan sonra kazanmak için kendini feda etmesi gerektiğini öğrenmiş..
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık