Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Mullholland drive'ın nesi sinirini bozdu 10/10 film :)



Lolita izledim kubrick filmi diye meğer 1997 yapımı kubrick' in değilmiş. Film bitince öğrendim. Ama film iyiydi kubrick zaten siyah beyaz çekmiş izlemezdim.
İyi olduğundan bozdu zaten. Bir de hakkında bir şeyler okuyana kadar hiçbir şey anlamadım o da var. Olaylar oluyor dur bakalım diye diye bitirdim filmi.
 
Cinayet Süsü; yorum yok, çok kötü.
Ölümlü Dünya; olabilirmiş ama olmamış.

Tavsiye etmiyorum vakit kaybı 2 filmde. Feyyaz Yiğit'e zaten Soğuk Savaş'ta bir kurulmuştum, şaşırtmadı. Absürt komedinin ekmeğini daha ne kadar yiyecekler bakalım.
 
Strokes of Genius
Nadal ve Federer'in 2008 Wimbledon final müsabakasını üzerinden oyuncuların çocukluklarını, gençliklerini gösteren bir belgesel. İnsan izleyince bu adamların neden başarılı olduklarını daha iyi anlıyor.
 
2001: Bir Uzay Destanı

Çok güzel filmdi. Boşluk sahneleri biraz yordu ne yalan söyleyeyim ama zamanının en ötesinde yapılmış filmlerden biridir herhalde. Her sinemasever izlemeli . Bitirdikten sonra kendini uzun uzun Google'da arattıran filmlere bayılıyorum.


Fargo

1.30 saatlik filmin 1 saatini izleyip kapattım. Kült bir film falan ama beni hiç sarmadı.
 
Son düzenleme:
İyi ettin abi sağolasın valla, yazı gayet kısa temiz net ve kendini okutturuyor.
Kendim aramaya kalksam şu bilgileri onlarca sayfa okur boş beleş çıkarım o işin içinden xd
Ben özet atmıştım o konuya yoksa nette baya uzun incelemeler var.Ama ben çok analizlerine dalmak istemiyorum filmin keyfini kaçırabilir izlerken.Herşeyi bilip izlemek de iyi değil izleyince görmek daha iyi.
 
Roman Holiday

Çok tatlı bir filmdi. Audrey Hepburn'e bayıldım. Filmin sevdiğim bir yanı da gerçekçi olmasıydı.

@AntiNewEra
Üstte yazdığın eski filmler çok iyi mesajının üstüne hiç huyum olmadığı halde siyah beyaz bu filmi izledim. Saygılar :sapkali: Artık eski filmleri de izleyeceğim istinasız her sinema tutkunu insan eski hollywood filmlerini seviyor tesadüf olamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık