Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Marco gibi babasını korumaktan, babasının topraklarını kaybetmekten başka hiçbir şey yapamayan, Karasakal'ın elini kolunu sallayarak gezmesine izin veren aciz ezik bir loser/kaybeden bizim tayfaya yardımcı olsa ne olur? Olmasa ne olur? Gerçi güncel Marco'yu seviyorum eskisi kadar sığ ve dandik değil. Gözlük karaktere bi sıcaklık kattı. Üstüne doktor çıkması, Edward'ın geçmişi hakkında konuşması falan da karakteri derinleştir.

Kapakta Dj Sanji varmış... Hak ettiği meslek cuk oturmuş.
 
Kapak geldi ve resimlerde net bir görüntü ile gelmeye başladı. Ve Zoro-Luffy spoiler’ı hala net bir şekilde yalanlanmadı sanırım. Demek ki doğru spoiler. O spoiler da net bir şekilde gelsin de keyifimize bakalım yav :D
 
Enma öncesi Jack'i alamazdı. Bunu kanıtladı Zoro. :D Sonrası için ise King'i alması yine absürt. Bir kaç güç artışı daha lazım.
Zoro'nun bir arc sonu eşleşmesinde neyi var neyi yok göstermeden sınırını nasıl belirledin? Luffy iki yıl önce g2-g3 ile dövüşürken, Zoro onlara karşılık Ashura kullanıyordu. İki yıl aradan sonra Luffy g4 ile geldi ancak, Dof'a kadar kullanmadı. Arada mesela CC ile dövüştü nefessiz kaldı, Monet hapsetti çıkamadı vs.. Zor durumlara düştüğünde bile kullanmadı. Net bir şekilde mangaka sakladı. Şimdi Zoro'ya bakıyoruz henüz iki yıl önceki en güçlü tekniğini kullanmak zorunda kalacağı bir dövüş yapmamış. Onun üstüne geliştirmiş olabileceği daha güçlü tekniği de olabilir. Bu adam bütün kozlarını kullanmadı. Sen de gayet iyi biliyorsun da işine gelmiyor. Sırf Luffy'e yakın güçte denmesin diye argüman uydurduğun çok belli :) Bundan sonra Jack'i ve Jack'in altında bir adamı yenemez ya da Jack'i yener ama tüm kozlarını kullanır ve ölümüne zorlanırsa o zaman herkes der ki Zoro, Jack kadar etmiyormuş önceden de. Önden pozisyon alıp algı yapmaya çalışma ;) Ha bana sorarsan Jack'e yakın ama o kadar etmeyecek bir seviyedeydi diye tahmin ediyorum. Ölümüne bir savaşta mangaka torpiliyle yener ya da az farkla yenilirdi. Enma ve haki antremanıyla Jack kadar olmuştur belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık