Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kaido Kimlere Tek Atabilir?

Kaidou Kimlere Tek Atabilir?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Basit bir matematikle açıklayım durumu; Roger = KK seviyesi, WB = Roger, bu ikisinin tek atamadığı Oden = en kötü Amiral. O halde Oden'e tek atan Kaido da muhtemelen bu seviyedeki herkese tek atabilir, konu kilit.
 
Son 6 şık hariç kimseye tek atamaz. Luffy'e de atamazdı ama reis sinirliydi. Nasil zoro açken kendinde değilse, luffy'de sinirliyken kendinde olmuyor.
En doru yorum.Hayır trol değil ciddi ciddi Amirallere tek atacağını zannedenler var :hhh:Seriye 900'lü bölümlerden başlamış biri ancak bunu yapar

Basit bir matematikle açıklayım durumu; Roger = KK seviyesi, WB = Roger, bu ikisinin tek atamadığı Oden = en kötü Amiral. O halde Oden'e tek atan Kaido da muhtemelen bu seviyedeki herkese tek atabilir, konu kilit.
Amiral > Oden net yalnız.Değerlendirme kilit
 
luffy'i tek tokatta sakat bırakan bu karakter, amiraller-mihawk-rayleigh ve bir ihtimal katakuri (geleceği görebilme yetisinden ötürü) dışındaki tüm karakterleri de tek tokatta bayıltır.
Kata darbeyi yerse tek yer bence.Luffy daha dayanıklı olmasına rağmen yedi.K.hakiyle darbeyi atlatabilir ama tabii rahatlıkla.
 
Ya bi kere Oda işi iyice abartıp Luffy'nin önce Kaido'yu iyice dövüp 2 kere sırt üstü düşürüpte daha sonra Luffy'e tek attırması afedersiniz ama enayi işi.Luffy Ryou öğrenecekte Kaido'yu tokatlayacak,yanında Zoro da Ryou ile kesecek.

Bi kere bu adam Mama ile gece boyunca savaştı.Başka İmparatorlar ve Amirallerle de zamanında kapıştı.Luffy ve Zoro Kaido'yu öyle 2 yumruk ve slasha yenemez.Çünkü daha 2 3 saldırı olmadan Kaido yine aynı saldırıyı gömer bu iş biter.Oda bu ikisine zerre dayanıklılık katamadı ki.9 günlük Ryou ile Kaido'nun hamlesini engelleyecek zırha sahip olursa Luffy,işte o zaman Oda sıvar bıçtığını
 
Oden,zirvesinde ve bir daha gelişemeyeceği döneminde Genç Kaido'dan zopa yiyip bayılmış kişi.Bence sen şansına küs
Adam öleceğini bildiği için ve hikayesinin devrini Hasır şapkalara bırakmak için benden buraya kadar demiş. Aksi halde Wb/Roger ikilisinin gözdesi olup her şeyin sesini duyan bir adamın, Kaido'ya hayatının tek yarasını veren adamın gelişiminin durduğuna inanmak, sadece buna inanmak isteyenlerin inanacağı bir şey. Jimbe ve onun yaşlarındaki birçok karakter gelişiyor da Oden gibi potansiyel fışkıran bir adam gelişmiyorsa buna ancak gülünür :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık