Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Ustadır ama meyve gücü artık daha çok ön plana çıkıyor adamın bu bir gerçek.
Tabiki de öyle. Mihawk da shanks'ten iyi kılıç ustası olmasına rağmen, haki farkıyla shanks öne geçiyordur. Yani güç sadece kılıç kullanma değil. Bunun meyvesi, hakisi , ek ekipmanı ( zeus veya Raid suit vb)

Demezsek, Zoro slash atmayı öğrenene kadar kılıç ustası sayılmaz. Mantıksız yani. :D Güçle de alakalı.
Zoro slash atıyor. Hatta fuji ye atmıştı.( Tabiki de bir işe yaramadı ama attı yani )

Ama işte aklıma Roger geldi acaba slash mı atabiliyor muydu? WB de mesela slash atamıyor gibi geldi bana.
966 da attı bence. Yani çok slash gibi değildi ama slash ten beterdi.
 
Önceki en iyiyi yenerek alırsın ve hepsini kapsar.
Önceki en iyi ve ondan öncekiler zaten gereken kişilerle düellolar yapmıştır.Örnek olarak Muhammed Ali'yi yensen diğer boksörlerle dövüşüp dövüşmemen bir önem arz eder mi ? Zaten tartışmasız en iyi kabul gören birini yenerek ünvanı alıyorsun.Artık diğerleri peşinde koşacak.
Ama ring işi başka. Ayrıca ringe çıkan her boksörün bir amacı vardır o da şampiyon olmak. Ama her kılıç ustası en iyi ünvanını alayım diye birbsey demiyor işte bu seride. Yani takmayabiliyorlar bu konuyu. Yoksa hepsi içten içe ister en iyi olmayı ama unvana takmadıkları için kanıtlama ihtiyacı duymuyorlar. Bunda Zoro'dan başka en iyi olacağım diyen kimseyi görmemizin çok etkisi var.:D
 
Ama işte aklıma Roger geldi acaba slash mı atabiliyor muydu? WB de mesela slash atamıyor gibi geldi bana.
Roger bir şey attı ama o muhtemelen haki slashıydı. Zaten o saldırısı dışında isimli saldırısını görmedik.
Bunun dışında; Zoro, Mihawk, Smoothie hariç slash atan hatırlamıyorum. Bir de Rayleigh atmış olabilir. Emin değilim ondan.
Zoro slash atıyor. Hatta fuji ye atmıştı.( Tabiki de bir işe yaramadı ama attı yani )
Zoro'nun atabildiğini biliyorum. Gökyüzü Adası'na kadar atamıyordu ama. Orada öğrendi.
 
Son düzenleme:
Seviye atlıyor ama rahatça yonko üstü diyebiliyoruz adama.Wb mesela KK seviyesine daha yakın bi adamdı yonko seviyesinden çünkü hepsinden güçlüydü
Wb kk seviyesi değildi. Kkya denkti. Hiç yenişememişler. Kklıkla da ilgilenmedi. Odeni verdi. Oden kendisinde olsaydı Roger kk olamazdı. Kk olunca power up gelmiyor. Roger bile şuanki shanksle kapışsa ölümüne dövüşmesi lazım ki yensin.
 
Her kılıç ustası sanki sırta alınan darbe utançtır diyor da onlardan demesi bekleniyor.

Seride tekme atan kılıç ustası var, yumruk atan kılıç ustası var, zehir kullanan bile var. Hangisi kılıç karartmaktan bahsetti veya sırta alınan darbe utançtır dedi. :D



Gerçi bence de Roger kılıç ustası değildir. Ancak seride her kılıç ustası öyle sözler söylemiyor. Veyahut sadece kılıçla dövüşmüyor.
Size Roger kılıç ustası değildir dedirten şey ben ve benim gibilere böyle şeyler dedirtiyor işte. Vista da demedi ama kılıç ustası diyorum mesela. Çünkü bir kılıç ustası olan Mihawk ile kapıştı ve ve Mihawk'ın ününe dair konuşmalar geçti.

Ashura'ya diyebiliyorum. Denjiro'ya. Oden hiç ama hiç birşey demedi tıpkı Roger gibi ama bize birine evet öyle diğerine hayır değil dedirten şeyler olsa gerek. Somut şeyler.
 
Zoro'nun büyümüş hali de öyle. Çok mu farklı? Kesemeyeceğim bir şey yok diyor adam. Mangada yazanlar komik oluyor galiba.

Sadece korsan simgesi değil ki. Korkakça hasar almaması. Algı yapmıyorum. Orada ne yazansa o.

Kılıç ustalığının bir felsefesi yok. Bir kılıç ustasının felsefesi olabilir, ama hepsinin yok. Oden'in mesela felsefesi ne? Onda bir şey gördük mü? :D Ne güzel iş. Seride her kılıç ustasında bir felsefe görmüyoruz, ama işin bir felsefesi olacakmış. Neden Mihawk kara kılıçtan falan söz etmiş. Kaç tanesi peki söz etti? Hani bunlardan da söz etmesine gerek yok. Hangisi felsefi bir bakış açısıyla baktı.


Son yazdığın ne alaka? Savaşçı onuru diye yazdım zaten ona.
Bunu Kılıç ustalığının felsefesine bağlamıyor işte, 2Y aradan sonra görüyoruz o lafı. Öncesinde Elmas'ı kesmek boşa uğraş olur diyen adam da kendisi. O verdiğin örnek pek bağdaştırılamaz onu demek istiyorum.

Orada vurgu yapılan şey korsan simgesiydi orada yazan o zaten. Arkadan saldırı alıp almamaya çalışması değil önden bile saldırı alsa korsan simgesine zarar gelmemiş adamın tek bir çizik bile yok VURGU burada. Yine bağdaştırılamaz.
Oden çok garip bir adam birisinin öğrencisi olacak kalibrede değil o tarz bir enerjisi de yok. Aşırı meraklı ve başına buyruk kılıç ustalığının felsefesi varsa bunu öğrenmek ona sıkıcı gelecektir o yüzden böyle deli dolu ve maceraperest bir karakteri var.
Diğer örneklerinin de kılıç ustasından eğitim alarak kılıç ustası olduğunu zannetmiyorum.
 
Wb kk seviyesi değildi. Kkya denkti. Hiç yenişememişler. Kklıkla da ilgilenmedi. Odeni verdi. Oden kendisinde olsaydı Roger kk olamazdı. Kk olunca power up gelmiyor. Roger bile şuanki shanksle kapışsa ölümüne dövüşmesi lazım ki yensin.
Wb KK ile denk savaşıp nasıl KK seviyesi olamıyor? KK olunca power up geliyor diye değil yonko üstü bir seviye olduğunu belirtmek için söylüyorum onu
 
Wb KK seviyesi değildi ama KK dengiydi diyor ben nabıyım :D Sonrada KK seviyesi dedi
Şaşırıyorum bu foruma bazen
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık