Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re3 demosu garip geldi ya. 4 kurşunla 12 zombi öldü gerisini zaten öldürmeseniz de olur. Variller kolaylaştırmış baya. 150’ye yakın mermiyle bitti 15 dk’lık demo. Mermi topladım kullanamadan demo bitti.

Tabancayla öldürmek zaten çok şansa dayalıydı. 1 kurşunla da ölebiliyorlardı 15’le de. Şimdi varilleri, elektriği, dodge mekaniğini falan da ekleyince tabancayla zombi öldürme çabasına girmek için hiç sebep kalmamış. Her sokağa 2-3 patlayıcı varil koymak yerine şu kritik saldırı saçmalığını düzeltip tabancayı daha kullanışlı yapsaydılar keşke. Her kafaya isabette kritik şansı daha da artsa ve 3-4 vuruştan sonra kritik şansı %90 falan olsa oyun baya daha iyi olurdu. O kadar varile falan hiç gerek yok.
 
AC 3 biraz ilginç bir oyun. Ubisoft epey deneysel yaklaşmış ve geri dönütlerle birlikte AC 4 gibi bir şaheseri ortaya çıkarmış.

AC 3'ün deneysel yapısı kendisi açısından biraz kötü. İşin aslı kimi zaman sıkılsam da bitirebildim sonunda. Tyranny of King Washington DLC'si ana oyundan daha güzeldi ve Connor en karizma halindeydi.

AC 4 ise tam anlamıyla muhteşem olmuş. Edward reis Connor'dan sonra iyi geldi.
 
Ps store'un orrrrrtam çocuğu uygulaması hala daha devam ediyor. Bütün dünya üzerinde sadece bizde fırsatlar ve teklifler sekmesi kalkmış durumda. Bir haftayı geçti hala daha aynı. Hiçbir açıklama yok. Ulan yapılırmı bu be şu adiliği kim nasıl sindirecek de bundan sonra senin konsolunu, oyunlarını alacak anasını satayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık