Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro'nun Wano'daki Rakibi Kim Olacak?

Zoro Wano'da Kim İle Dövüşür? (OY VERMEDEN ÖNCE MUTLAKA KONUYU OKUYUNUZ!)


  • Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'i tek başına alırsa hoş olmaz Luffy zorlu dövüşlerle gelişiyor ki haki de en etkili bu yolla gelişiyor.Zoro sınırlarını daha zorlamadı direkt King'i alırsa sanki zaman atlamasından sağ kol seviyesinde dönmüş gibi olur.Dövüş içerisinde çok mesafe katedilmesinden hoşlanmadığım için böyle düşünüyorum.
 
Zoro'nun 2 yıl aradan beri zorlandığı tek bir dövüş dahî olmadı. Ne demeye "Şu karakter Zoro'yu aşar." gibi yorumlar yapıyorsunuz? Şuan Vano'da haki kasıyor, Lufi ile aynı anda... King'i teke tek alabilmesi çokta abes kaçmasa gerek.

Şahsen, kılıcından dolayı Kaydô karşısında yer almasını isterim gerçi.
 
Kaybedersem nickimin altında;

Zoro the Tekyemiş, Mihawk the Ertemiş

yazacak.
Ne kadar süre için?
Düşündüm de aklıma bir şey gelmiyor. Zoro, Garp ve seride ki her güzel kadın karakterin fanıyım. Bunların tersini savunup fotoğrafıma da Alvida'nın şişman halini koyabilirim.
Ne kadar süre için?
One Piece serisi boyunca gördüğümüz kadarıyla Luffy'nin yeneceği rakipler bulundukları adaya, beraber yaşadıkları insanlara eziyet ve ihanet eden tipler. Big Mom'ın ile ilgili böyle birşey çizilmedi. Kendi adalarında gayet mutlu mesut yaşayan tipler. Bir tek Big Mom'ın tatlı krizleri sırasında tehlikeye giriyorlar. O yüzden Big Mom'ı Luffy'nin alacağını düşünmüyorum. Kaido ve Orochi ise tam tersine adaya yıllarca kan kusturmuş karakterler ve tam Luffy'nin rakibi profilinde(sadece Kaido) Big Mom'ı Kid alır. Luffy'de Kiado'yu alır. Zoro'nun ilk rakibi bir samuray olacaktır. Sonrasında Kaido'nun 3'lüsünden en güçlüsünü alır ki görününen en güçlü adamı King. Belki King'i daha önce kesip sonra samuray ile dövüşebilir. Yani samuray dövüşünü kesin bekliyorum.
İddiadan kasıt tahmininizin tutmadığı taktirde çekeceğiniz ceza.
Zoro 1v1 de King'i indirmezse bir ay boyunca durumuma King>Kata yazarım.Yapacağım en ağır şey bu olur.
Worstgen'i öveceğim de diyebilirdin. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık