Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Sengoku

Dövüşün sonucu ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    176
Denk kavramı zaten o yüzden durumlarına uygun. Eşit değiller denkler.
Belli konularda biri daha iyi, belli konularda öbürü daha iyi. Ki aralarında dikkate değer bir fark olsa Roger ikisini de aynı anda anmaz. O ikisiyle birlikte 3. Bir karakter daha var mesela; Tsuru. Onu çağırmıyor ama.

Aokiji-Akainu olayı da denklik durumudur. Arkadaşların dediği gibi, 10 gün süren bir savaşta bir taraf için net kazanan diyemeyiz. Bak daha yeni 3 günlük savaş gördük, en sonunda taraflar ateşkes ilan ettiği için ne kazanan var ne kaybeden.
Kaldı ki iki meyve kullanıcısının savaşında meyvelerin seviyeleri de önemli. Belki Akainu'nun kazanma sebebi, Aokiji'nin meyvesinden daha iyi bir meyve olmasıdır ya da ortada sebep olan bir handikap vardır.
O kadar detaylı düşünmeye gerek yok bu yüzden. Ortadaki her iki grup da denk bireylerden oluşuyor.
Ben de onu diyorum da uzadıkça uzuyor konu. Yazdıklarımda Akainu yıkıcı bir üstünlükle kazandı demedim. Senin de dediğin gibi bi’ tık da olsa olsa Akainu güçlü diyebiliriz. Olay nereden nereye geldi. :oops:
 

Üye silindi 1004

+1.

10 gün savaşmak da bambaşka bir şey.Jinbei zaten dedi dünya daha önce böyle bir karşılaşma görmedi diye
Roger’la Edward bile üç gün kapışıp salmış. Bunlar 10 gün boyunca birbirini yiyip ekosistemin içinden geçmişler. Ayrı bi olay 10 günlük dövüş.
 
Bence gayet de denk olabilirler. Zaten başından beri bir ikili olmaları ve Sengoku'nun Filo Amirali olması gibi şeyler Sengoku'nun sadece bir fikir adamı olmadığını gayet gösteriyordu. Şimdi ise Roger'ın sözü var. Hadi Garp bir tık üstün olsun en fazla bu olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık