Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hızlılar Takımı vs. Yavaşlar Takımı

Hangi Takım Ayakta Kalır?


  • Kullanılan toplam oy
    135
Yavaşlar alır gibi. Ama burada dünyanın en güçlü adamı ünvanını taşıyan kişi ironik şekilde bana göre zayıf halka. Tamam listede kilerin hepsinden daha sağlam olabilir ama adam hasta, kalbi teklerse Garp ya da Shanks Mf'de Akainu'nun yaptıklarından çok daha fazlasını yapabilirler Wb'ye. Eğer ki Wb sağlık sorunu yaşamayacaksa yavaşlar alır. Ne kadar Garp tarafını tutmak istesem de gerçekler acıdır. 2 tane gücünü gördüğümüz yonko var bi tarafta diğer tarafta güçlerinden çok emin olmadığımız Shanks ve Garp var. Bi tarafta 2 amiral diğer tarafta filo amiralleri. Yavaşlar alır.
 
Garp - Wb'yi yener.
Shanks - Sengoku veya BM'yi yener.
Akainu bir amirali Sengoku veya BM'den hangisi boşsa o da diğer amirali yener.

Durum 2-2 oldu ama yavaşlar takımında bir yonko fazladan olması onları ön plana çıkarıyor.
 
Kuzan ve akainu 10 gün dövüşecek kadar denkler.

garp ve sengoku da denk dövüşürler. Garp kazanacaksa bile günler alır.

shanks yonkoulardan biriyle denk dövüşse bile diğer yonkou kizaruyu alır.

Eşleşmeler farklı olsa da değişmez. Burdaki 3 amiral kimle eşleşse yenilir. Güçlülerde 1 amiral varken hızlılarda 2 amiral var. Diğer karakterler arasındaki fark az olduğu için pek önemli değil. Onların dövüşleri bitene kadar amiralle eşleşen kişinin dövüşü biter ve diğerlerine yardım eder.
 
Kuzan Akainu'yu bir 10 gün boyunca oyalacağı için bu ikisini bir köşeye bırakıp kedi köpek gibi birbirlerini yesinler.

Üstteki üyenin de belirttiği gibi Wb'nin gençlik ve yaşlılık sorunsalı var. Genç Wb ise Kizaru'yu versen yem olacağı için hali hazırda Shanks'le beraber girmeleri gerekiyor.Büyük ihtimalle Shanks burda ikinci koluda vereceği için onu tekrardan sahaya koymak sıkıntılı eleyelim o 2'sini de. Şayet Yaşlı Wb ise Kizaru'nun hızına yetişemeyeceği için Wb'yi kizaru arayışlarına çıkarmak makul olacaktır. Yaşlılık hali varsayıyorum Kizaru ve Wb'yi bırakabiliriz.

Garp az farkla Sengoku'yu alabileceği ihtimali var(gösterilene göre) ama Garp Sengoku vs'si sonucu ayağa bile kalkamaz. Onu da sahaya koymak sıkıntılı Garp ve Sengoku'yu elemek yerinde olacaktır.

Shanks ve Big Mom benim kafamı karıştırıyor cidden. Shanks tek kolunu kaybetmesiyle beraber güç kaybı yaşamış mıdır yok yaşamamış mıdır?Bu sorunun cevabını bilemediğimiz için biraz tahmin olacak yaşamıştır dersek Big Mom'un alma oranı büyük ölçüde artacaktır. Şayet Big Mom yabana atılacak bir karakter değil küçük düşürülmesine ve Amiral muamelesi yapılmasına nazaran. Big Mom alır diyorum yavaşlar takımı kazanır ama Big Mom yavaş değil onu da belirtmek isterim.
 
Yavaşlar takımı demişsin ama adamlar yavaş değil tepki hızları gayet hızlı koca ana yı gördük bizimkileri kovalarken bence rahat alır yavaşlar takımı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık