Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi + Savaş Lordu İttifakı Zou'yu İşgal Etseydi?

Sizce Böyle Bir Durum Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Yalnız biraz karışmış konu Nami Sanji falan başlıkla uyuşmuyor böyle.Dof ailesinin içinden falan geçemezler.Pedro ve Pekoms var kedi köpek dışında.Güçlü adam sayıları normal konu için yetersiz.Hepsi sulong açacak tüm minkler de ona denk gelecek ohoo çok zor.Üçüncü seçenek iyi ama zunisha ona oy verene birşey demem.Onun dışında bu hayvanlar zaten bir kimyasal gaza teslim oldu Sezar adayı meyve gücüyle gaza boğarsa yine yenilirler silah kullanmasına bile gerek yok.
 
Nereye içinden geçmesi be Sezar dahil tüm yöneticiler 300 milyonluk adamlar en az.Sadece inu neko ve pedro var hatrı sayılır olan.Kedi ve köpek gibi 5 - 10 tane adam daha mı var da içlerinden geçiyorlar yoksa Mink’lerde bilmediğimiz cevherler mi var ?
İki tane komutan seviyesi Minkten bahsediyoruz. Luffy g4 ile hem cracker hem de Katakuri ile saatlerce dövüştü, güç bela bala şansa kazandı. Aynı Luffy, g4 açtıktan sonra Mingo ile top gibi oynadı, Mingo g4 Luffy karşısında en ufak varlık gösteremedi.

Şimdi sen söyle, g4 Luffy ile saatlerce dövüşebilecek, yani hemen hemen g4 Luffy'e eşit olan iki tane Mink, tüm Mingo ailesine ne yapmaz. Kaldı ki Scillian pedro gibi minklerde hayli güçlüdür, bakma sen işlenmedi bu adamlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık