Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Stampede [Ağustos 2019]

Kılıç Ustaları bu filmle beraber sonsuza kadar patladı. Çünkü kılıç ustalarının evrendeki yerini bu film güzel özetliyor. Filler diyebilirsiniz. Toe midir nedir? Saçmalamış diye bilirsin.

Fakat Fuji-Zoro resmen Dressrosa’nın aynısını yaşamış. Mihawk, MF macerasının hemen hemen aynısını yaşamış. Battı balık yan gitmeye devam ediyor. Bu kılıç ustaları slash atmaya başladığı gün işleri bitti zaten.
Kılıç ustalarının bittiği falan yok.Koca amiral düelloda meteor kullanmıyor.Erteledikten sonra meyve gücünü kullanıyor.Bu neden Vista’yı kısa sürede yenmediğini açıklar.Yani filmdeki mantık doğruysa + yönde diyorum argüman olarak kullanmıyorum.Yarın Fuji mangada düello ertelerse Mihawk gibi gömülüp gömülmediğine şahitlik edeceğiz hep beraber. :)
 
Ayrıntılara takılmazsak güzel film denilebilir.

Yoks; dövüş sahneleri iyiydi, ancak durupdururken al sana meteor diyip Fujitora'nın çekilmesi, sonra Mihawk parçalaması.. bu kadar deyip herkes kayboluyor. Seri içindeki tüm popüler tipleri toplayıp, ada da fight club yapılmış :gamyon:
 
Bignews Morgans harikaydı. Bu adamı daha sık görmek istiyorum.
Animatörlerin mantıktan Oda'dan daha bihaber olmaları sinirlendirmiş olsa da Smoker'a iade-i itibar yapıldığını görmek mutlu etti.
Sivaslı ve Apoo'yu görmek güzeldi. Tabi Oruç'a biraz daha yer ayrılsa daha iyi olurdu.

Bölüm kahramanım Hancock oldu. Kendisi şu şahsı (kıyafetiyle) hatırlatmasıyla bölüm boyunca gözlerimi ondan alamama sebep oldu.
Sabo'nun sahnesinde Ace sanki hala hayattaymış gibi alevlerini görmek mutlu etmişkene hayaleti bütün ambiyansı bozdu. :artiz:
Buggy gene beleşe bütün olaylara dahil oldu.
Bu arada Kid'in gemisinin önü çok iyiydi. Diğerlerinin böyle bir şeyi akıl edememiş olması çok büyük aptallıkmış. Orada acayip karizmatik görünüyordu.
Law'ın kıyafetleri çok hoşuma gitti nedense. Zaman atlaması sonrası karizmatik göstermek için siyahlara bürümül Oda bunu ama Shabondy'deki halini daha bir andırıyordu bu filmde. Animatörlerin iyi düşündüğü ender şeylerden biriydi.

İzlerken bütün o saçmalığı bir kenara bırakıp bir şeyi merak ettiğimi fark ettim.
Ciddi ciddi Japonya'da insanlar bunu izlemek için para mı verdiler?
Çok kötüydü be.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık