Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB ile Roger dövüşüne Shanks ve Buggy tanıklık etmiş, WB Shanksı görünce o anı anımsayıp yaralarının sızladığını söylüyor.

Yani Roger çizmiş WB'i.
Ben hiç savaşmadılar demiyorum ki, WB ile Roger defalarca savaştılar. Ben sadece bu karşılaşmada böyle bir olay beklemiyorum. Yaraları sızlama olayını söyledikten birkaç sayfa sonra normal muhabbet esnasında fb görüntü giriyor pek yaraların sızlamasıyla Roger alakası kuramıyorum o yüzden. Yine de Oda bu ama neresinden tutarsam tutayım Roger ile bağlantılı mantıklı bir şey oturmuyor. Oden'in de "oooo reis WB'yi çizdin artık senin tayfana katılmak istiyorum" diyeceğini de düşünmüyorum. Böyle bir olay olursa da net seride ki en karakterli adam (Roger'ın idamından önce yaşayanlar içinde) İzo çıkar, Daimyosunun WB çizilince döneklik yapmasını yediremeyip WB'nin gemisinde kalmış.
 
Roger beyazsakala o yarayı ya Oden için verdi yada son 2 yılında grand line fethedip korsan kral olurken.

Oden için yaralamadıysa nasıl yaraladığını göremeyeceğiz bence flashbacklerde.
 
Herşeyi geçtim de eğer bu spoiler doğruysa, bunu veren adam kim len? Daha 1 haftadan çok var. Belki Oda sayıyı çizmedi. @Smoker bu adama One Piece'in nasıl biteceğini sor da bitsin bu bekleyiş:D
 
Toki, ryumayı tanısın başka bir şeye gerek yok. Bir de dermiş ki Wano'yu Ryuma savunuyordu o zamanlar genç bir adamdı. Ben Wanodan kaçıp güvenli bir yere gittim vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık