Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi Erkan gene anlamadım, bunun sonucu neden o çıkıyor bir açıklayabilir misin? Hani nedeni hızlı mesafe katedebilme yetisi olsa neden Rayleigh terlemiyor ve Kizaru'yu sabit şekilde tutması gerekiyor, bu ikisi arasında nasıl bir nedensellik var? Gerçekten anlamıyorum ben seni. Bir şeyleri bir şeylere bağlıyorsun ama neden bağlandığı havada uçuyuyor.
Bu senin söylediğin bir şeyin cevabı. Ben Rayleigh'in onlara yardım edemiyorum demesini hatırlattım, sen dedin ki ;

''karşısındaki adamın ışınlanan biri olduğundan öyle demiş olmasın mesela? Hatta bunu demesinde bir kaç sahne önce ışınlanmasını engellemek için yakın mesafede muharebeye girmiş olmasın? ''

Yani olayın güç ile alakası yok, Kizaru'nun yeteneği ile alakası var diyorsun, yani senin cümlenden anladığım bu.

Neyse öyle demek istedin diye farz ediyorum. Yani olay güç seviyesi değil, Kizaru'nun hızı ise, ve o adamı illa yakın mesafeden kontrol etmesi gerekiyorsa, onun karşısında hiçbir şekilde zayıflık göstermeden bunu söylerdi. ''Şimdi bunlara yardım ederdim ama sen gidip ışınlanırsın hemen'' tarzında bir lafta olabilirdi. Ama bize gösterilen şey Rayleigh'in ışınlanmayan Kizaru karşısında dövüşürken zorlanması ve terlemesi.

Yok Rayleigh bunlara yardım edecekken Kizaru ışınlanıp Rayleigh'e saldırır diyorsan yine aynı kapıya çıkar, bu Kizaru'nun gücü, değişik güç kullanan kişiler seride hep var bunlar güç seviyelerinin bir parçası.

Sadece bu da değil, Kizaru'nun ışınlanabilmesi onu illa yakın mesafeden durdurabileceğin anlamına da gelmez. Beckman bunu bize Kizaru'yu uzak mesafeden durdurarak kanıtladı.

Benim burada bir yere bağladığım yok, sen olayı ışınlanmaya bağladın. Ben gayet basit bir şekilde anlatıyorum. Işınlanma vesaire gibi sebepleri ortaya sen atıyorsun.
 
Ben bu adam efsane değil demiyorum.Herhangi bir sağ kol da Kizaru'yu çizebilir.Marco MF'de gayet eşit kapıştı.Kizaru ile eşit kapışan adam yaşlı Ray ile de kapışır gayet.
Önemli olan dövüşün sonucu. Kapışıyorlar ama çizilen Kizaru. Sonra Ray’e zarar veremiyor ve onu atlatıp bizimkilerin yanına da gidemiyor. Ve Ray’in kendi sözleri de var; genç olsaydım çocuklara da yardım ederdim diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık