Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Denizciler Korsan Olsaydı Ödülleri Nasıl Olurdu?

Olabilir. Ama belli olmaz belki bir trollük olur arka alanda 700-800 milyon filan çıkar. 1,3 milyar altı çıkmaması gerekir ama bence.
Trollük olmaz bence.Kaptanlardan dolayı ekstra ödül alma olayları var zaten bu adamların.Minumum King'den fazla ödül alır bence Marco.King'in ise min 1.3 civarı çıkacağını düşünürsek Marco min 1.4 milyar çıkar :D
 
Garp => 5 milyar
Akainu => 4 milyar
Kizaru => 3 milyar
Aokiji => 3 milyar
Fujitora => 2 milyar
Ryokugyu => 2 milyar
Coby => 600 milyon
Smoker => 400 milyon
Tashigi => 100 milyon
 
Hala daha güce göre kafa ödülü verildiğini düşünen arkadaşlara sesleniyorum, yapmayın. Garp, Aokiji korsan olsa yakıp yıkan tip olmazlar bu yüzden kafa ödülleri öyle çok yüksek olmaz. Olsa olsa 3-3.5 arası olur. Bu da çok güçlü olduklarından ötürü. Güç ile ödülün aynı orantıda olduğunu düşünüyorsanız Katakuri Luffy savaşını ve ödüllerini karşılaştırın.
Bunun dışında muhtemelen en yüksek ödül Sakazuki'nin olurdu 3.5-4 arası. Yonko olmaya en aday denizci.
Borsalino 3 civarı
Diğer denizciler için pek bir fikir yürütemeyeceğim.
 
Mangada bariz falan değil öyle birşey yok.

Ayrıca Teach'in tayfası diğer Yonkou tayfalarına küçük ve güçsüz.6.kattan kişiler olabilir ama bu kişilerin bi Katakuri kadar güçlü olduklarını düşünmüyorum

Ayrica Teach e ne kadar Yonkou desek de bence hala tam olarak Yonkou liginde değil.Çok güçlü deprem yeteneği var ama gidip Kaido veya Mamayla karşılaşsa Beyazsakal gibi dayanamaz.Vücudu diğerlerine kıyasla zayıf ve haki derecesini bilmiyoruz.
Yami Yami No Mi Meyve yeteneği yüzünden aldığı darbeler iki katı zarar görüyor. Bu yüzden bedenini güçlendirmesi lazım. Bana göre Zoan meyvesi yiyerek vücudunun zayıflığını ortadan kaldıracak. Kaido'nun meyvesini yiyecektir ve vücudunun zayıflığı ortadan kalkacak.
 
Yami Yami No Mi Meyve yeteneği yüzünden aldığı darbeler iki katı zarar görüyor. Bu yüzden bedenini güçlendirmesi lazım. Bana göre Zoan meyvesi yiyerek vücudunun zayıflığını ortadan kaldıracak. Kaido'nun meyvesini yiyecektir ve vücudunun zayıflığı ortadan kalkacak.

Bende güçlü bir Zoan bekliyorum ama Kaido'nunkini alırsa kimse durduramaz onu
 
Olabilecek bütün handikapları yaşayıp MF'deki muhtemelen en güçlü 2.denizciyi indiren bir WB gerçeği var nasıl yok.Teach'in kendisi ya da tayfası diğer yonkolar ve tayfaları kadar güçlü değildir.Diğer tayfalarda da Katakuri'den güçlü olma ihtimali olan sadece sağ kollar var zaten.

WB diğer yonkolardan daha güçlü,en güçlü adam olarak adlandiriyor herkes.Roger kadar güçlü.WB yi MF de yenecek tek kişi Garptı.

Akainuyu indirdide noldu sonra yeniden kalkıp WB tayfasi ve Luffye yardim edenleri yendi
 
Bol keseden dağıtmışlar maşallah.

Bakıyorum da Garp ile Akainu, Kaido'yu falan geçmiş Roger ile WB kadar ödül verilmiş. Akainu'ya eşit güçte olan Aokiji, Blackbeard'in adamı konumunda. Garp, Kaido ile Big mom birleşirse hapı yutarız diyor. Yaşlı Rayleigh'den bile çekinip, WB ile uğraşırken onu alamayız diyor. Garp asla Roger ile WB eşit güçte değidir. Blackbeard bile çekinmemiş Garp + Sengoku'ya gelin bakayım demiş birisi hemde denizci karargahının göbeğinde, Shiki kalkıp sizin Roger'a karşı hiçbir şansınız yok demiş birisi. Garp bir Kaido bile etmez.

En yüksek 3 milyon alırlar, o civarda devam ederler. Bu da en yüksek limit bana göre, daha düşük olabilir.
 
Garp: 5.3 milyar
Sengoku: 4,5 milyar
Sakazuki: 4 milyar
Fujitora: 3.8 milyar
Aokiji: 3.6 milyar
Kizaru: 3.2 milyar
Ryokugyu: 3 milyar

Garp ve Sengoku’ya yüksek verdim çünkü baya sağlamlar.

Diğerlerine ise mevcut yonko’ların altından verdim ödüllerini ve birbirlerine yakın tuttum. Çünkü Amiraller arasında çok uçurum olduğunu düşünmüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık