Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden’in tipini gördükçe daha hoşuma gidiyor bence güzel olmuş :D Bu ayı öldürme bilgileri de; bildiğin bu adam çok sağlam diye bağırıyor Oda. Yani bence de, bir Amiral’i var temizinden. Hatta kılıçları bayadır yanında gibi duruyor ama karartmamış. Ryuma-Mihawk-Zoro böyle giderse sanırım sadece bu üçünde göreceğiz kara kılıç olayını. Ryuma içinde efsane güzel şeyler duymuştuk ki bence Ryuma=Miyamoto Musaşi kesinlikle serinin zirve isimlerinden. Umarım fb görürüz hakkında :D
 
Ahahha bana kasıntı diyene bak.Yorumlarına bakan kişiler görür neyin ne olduğunu.Bilirkişilik yapacak yer burası değil.

Mangaka kendini böyle ifade ediyor olabilir ama insanların ilgisi sadece tek bir şey ile ifade edilemiyor ne yazık ki.Kimisi dövüşü için sever kimisi karakterleri için kimisi hikayesi için.Sırf gizem duygusunu sevdiği için bile takip eden varken bu seri hikaye serisidir beğenmeyen yol alsın demek sığlıktır.Hadi eyvallah.
Ben öyle bir şey demedim ama neyse dediğin gibi olsun. Keşke dediğim parmak bastığım noktayı anlasaydın ah ah o_O
 
Bir an önce Odenin fokur fokur kaynadığı yeri görsek. O çığlıkları işkenceleri görsek keşke...
 
Kurosawa filmlerindeki ana karakterlere benziyor :d
Doğru bariz alınma var 9 kın özellikle ama görüntü olarak almış sadece.Ki öyle olsa bile Mifune’yi de çizebilirdi yapmamış.Şey çizmiş direk Bleach’teki Tenjiro karakterini.Space Dandy serisinin ana karakterini çizmiş Bebop’un yönetmeni.Japonlar çok seviyor herhalde bu şablonu.Tamam yine böyle bir karakter çiz ama o kadar efsanevi diye tanıttığın adamı Musashi,Mifune gibi biri olarak bekliyor takip edenler.Mifune özellikle çizmiyor herhalde herkes bekliyor diye.Tipik Got yapımcısı kafası. :/.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık