Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2vs1 denilmiste su 3komutani(Wb,Big Mom,Kaido) kim yendi de bu adamlar 2vs1 attilar? Sengoku'un zihinsel canlamdirmasinda 2vs4 olarak gozuktu. 2vs1 ile alakali tek bir gorsel dahi gecmedi. 3 komutan 1 gucu bilinmeyen(muhtemelen zirveye yakin) kisi 2(ayni seviyede oldugu soylenen adam) adamin karsilastirilmasi daha mantikli olabilir. He yine herkes daha iyi bilir elbet.
 
Yok la. Sadece o an için daha güçlü olduklarını gösterir. Herkes aynı hızda gelişmiyor sonuçta. Shanks 33 yaşında yonko olmuş. Luffy 20 yaşında kral olabilir. WB ise 38 yıl önce Garp ve Roger'ın gerisinde olabilir. Ama biz onları kıyaslarken zirve hâllerini düşünüyoruz. Bu açıdan bakarsan WB'deki kapı gibi unvanı görürsün. Garp'ı yakından tanıyan Sengoku da dillendiriyor bunu.

Şimdi burada başarının yanında büyük bir başarısızlık da mevcut. Başarı Rox'un pert olması. Başarısızlık ise potansiyelleri bilinen Mom, WB ve Kaido'nun hayatta kalmış olmaları.

WB ve Mom'a o dönem için yonko sağ- sol kol gücünde olan tipler desek, Rocks da muhtemelen amiral gücünde falandı. Bu açıdan bakarsan Roger ve Garp'ı yonko komutanı gücünde beklemezsin. Muhtemelen ikisi de amiral seviyesi idi.Yani iki amiral vs amiral+ iki yonko komutanı gibi bir şey olur ki yenmeleri şaşırtıcı olmaz. (Kaido'yu miço olduğu için saymıyorum.) Burada şaşırtıcı olan şey, üstte de söylediğim gibi WB, Linlin ve Kaido'nun hayatta olmaları. En güçlüleri ölmüşken bunlar nasıl hayatta? Onlar da pert olmuşlardı desek Garp bunları neden tutuklamadı? Bırakın gitsinler, azıcık güçlensinler, ileride acuk eğlenirük falan mı dedi :D Pert olmadılar desek, Rocks gibi bir adamın hiç olduğu yerde bunlar nasıl pert olmadılar? Bunun açıklaması özellikle Rocks'ı indirmeye gayret ettiklerini düşündürüyor. Rocks ekibi için söylenen "Birbirlerine tahammül edemiyorlar." cümlesinden de Law ve Luffy gibi kombinasyonlara girmedikleri, başına buyruk hareket ettikleri düşünülebilir. Roger ve Garp aynı hataya düşmemiş olabilir. Zaten kuvvetle muhtemel şekilde daha güçlü olduklarını düşünürsen etkili bir grup çalışması iyice fark yaratır. İlla düz şekilde bakıp dört kişiler diye (Kaido'yu sayma üç.)etkili bir grup çalışması yaptıklarını düşünmek yersiz olur. Neyse kaptanları da ölünce kalan ekibin hepsi topuklamıştır. Zira zaten totalde bile güçsüz durumda iseler kaptan gidince iyice kötü duruma düşerler. Böyle bir senaryo WB, Linlin ve Kaido'nun hayatta kalmasını açıklar. Potansiyelleri bilinen bu adamları başka hiçbir şekilde bırakmaz Garp. Bırak tutuklamayı oracıkta hepsini öldürürdü muhtemelen.

Yani ne olduğunu kestirmek zor. Ama en iyi ihtimalle daha güçlülerdi sonucu çıkar ki bunda da en başta söylediğim gibi bir anormallik yok. Babayı birden sahipsiz bırakıp gitmeni sana yakıştıramadım :(
Millet çok önemli bir noktayı atlıyor.
Kaido miçoydu garp ve roger ile savaşırken yani yonkoların şimdiki seviyeleri ile o zamanki seviyeleri arasında dağlar kadar fark var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık