Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gemi sayısına bakarsak Mihawk için nihai denizci hamlesi olan bir ülke ordusuna eş değer yıkım çağrısı yapılmış gibi. Yıkım cağrısı gibi en güçlü askeri harekatın başlaması için hükümete müthiş bir tehdit oluşturmak gerek. Bölümde Mihawk global bir tehlike mesajı var açıkça.
 
Luffy, Enel'in güçlerine karşı tamamen koruma altında. Yıldırım etki etmediği gibi, yıldırımdan kaynaklanan ısı da etki etmiyor. Bunun neyini tartışıyorsunuz?
Tartışılan bu değil,Enel'in meyvesinin Sakazuki'nin meyvesine karşı üstün gelip,Sakazuki'yi kolayca yeneceğini söylüyordu bir üye,ondan ötürü Enel tartışmaları başladı aslında.
 
Isı neden etki etmiyor? Enel'in ürettiği enerji neye dönüşüyor orda?
Yıldırım etki etmediği için ısısıda etki etmez.Çünkü etki yok doğal olarak tepki de yok.Ancak elektriğin etki ettiği baska bir metal örneğin anime de olduğu gibi altın buna iyi bir örnek.Altını ısıtarak eriyor zaten bu yüzden Luffy nin eli altına değince kızarıyor... bu kadar basit
 
Marguerite-çan varmış bölümde. Rütbesini yüksetmiş, yakında yeni Amazon Kraliçesi olur. Hancock düşerse ya da evlenip giderse zaten yerine kim geçecek başka. Gerçi Luffy akıl sahibi ise Marguerite'yi tercih eder ama bilemem ben.
 
Akainu meyve ile Ace'i deldi. Belki silahlanma hakisi faktörü vardır ama o zamanlar silahlanma hakisini yeterince göstermemişti Oda. Ayrıca meyvenin güçlerine hakim olmak diye bir durum var. Ve Akainu meyvesine Ace'den daha hakim. O dövüşte baskın karakter Akainu ve meyvesi. Fizik yasalarına göre bunları tartışamazsın. Hayali bir dünyadan bahsediyoruz.
Akainu neden koka yapsın? Herif magma ile delip geçiyor, aşırı tahribat bırakıyorken ne diye koka yapıp bu güçten mahrum kalsın? Akainudan koka beklemek hiç mantıklı değil bence. Savunmada iken koka yaparsa veya elemente dönerse mantıklı olur. Ama saldırırken niye yapsın?
 
Drake ve Coby arasında geçen konuşmalara değineceğim.

Kaido ve Linlin'in ittifak yapması, Cp0'ın Wano'ya gelmesi ve Luffy'nin zindandan çıkamaması gibi gelişmeleri ''kötü olarak'' değerlendiren Drake çıkmaza girdiklerini söylüyor, neden? Sanırım burada biraz düşünmek gerekiyor. Drake'nin konuşmaları üzerinden ilerlediğimizde casus birliğine göre;
  • Kaido & Linlin ittifakı olumsuz bir gelişme!
  • Cp0'ın Wano'ya gelmesi olumsuz bir gelişme!
  • Luffy'nin zindandan çıkamaması olumsuz bir gelişme!
- Kaido & Linlin ittifakını olumsuz bir gelişme olarak görmeleri gayet olağan.

-
Cp0'ın Wano'ya gelmesini olumsuz bir gelişme olarak değerlendirmeleri, bakın burada bir problem var Bu değerlendirme, casus birliğinin hükumetten bağımsız, belki de gizli bir şekilde faliyetlerini yürüttüğü anlamına gelebilir. Eğer böyleyse Casus birliğinin amacı ne? Sonuçta bu adamların hükumet ile karşı karşıya gelecek adımlar atması beklenen bir şey değil. Bu ihtimal epey merak uyandırıyor, bakalım altından neler çıkacak.

-
Peki ya Luffy'nin zindandan çıkamaması neden olumsuz bir gelişme, en çokta bu kafamı kurcalıyor. Luffy'nin atacağı adımları da göz önünde bulundurarak plan yapıyor olmasın bu adamlar? Yani Kadio'nun düşmesini istiyorlar ve Luffy'nin de bu doğrultuda harekete geçeceğini değerlendirerek, bu ihtimali de planlarına dahil ediyor olabilirler. Bu nasıl iş?!

Son olarak, Drake casus birliğine bağlı kılıç timinin kaptanı, casus birliğinde kaç tane tin var ve bu birliğin lideri kim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık