Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955: Cehennem Tanrısı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

Evet. Zoro'nun hakisi güçlendikçe, Enma ile en iyi 12den bir kılıç arasındaki saldırı gücü farkı da kapanacaktır. Bu sayede Enma ile yoruya kafa tutabilir. Çünkü Mihawk iliklerine kadar hakiyi muhtemelen Yoru'da toplayamaz. Fakat Yoru'nun kapasitesi de Enma'dan yüksek. İşte o aradaki farkı Enma, Zoro'dan yüksek haki çekerek kapatabilir. Fakat bu da Zoronun deri kemik kalmasına sebep olacaktır. Bu da demek ki bizim Zoro daha güçlü bir bedene ihtiyaç duyacak. Bizimki Enmayı doyurabilmek için daha fazla hakiye ve daha güçlü bir bedene ihtiyaç duyacaktır. En kestirme yol ise kral haki uyandırmak olur. O zaman Enma'yı muhtemelen deri kemik kalmadan rahatlıkla doyurur.
Tüm hakiyi bir noktaya odaklamak sadece Enma'ya özgü bir özellik ise Mihawk yapamaz bence de . Yok yüksek seviye insanlarında yapabileceği bir şey ise kılıcın bu özelliğinin çok bir olayı kalmıyor açıkcası bu güce erken ulaştırmak dışında . Dediğin gibi kılıç kalitesi konusunda ki farkı Mihawk'ı haki konusunda geçerek kapatabilir ama 21'lik bir kılıç bile böyle bir özelliğe sahip ise Yoru'da da böyle enteresan bir yetenek olabilir . Enma'yı daha fazla kullanabilmesi için hakisinin gücünü geliştirmesi kadar haki kullanabilme süresini de arttırması gerekiyor . Yoksa G4'de ki gibi bir tükenme görebiliriz . Ama bu durum ile Kral Haki arasında ki bağlantıyı anlamadım açıkcası o_O Bence Enma'yı bir deri bir kemik kalmadan uzun süre kullanabilmesi için Haki'yi en yüksek seviye de kullanabilme süresini arttırması gerekiyor . İchigo'nun maskesini kullanma süresini arttırması gibi .
 
Luffy zaten Ray-san yeterli temel eğitimi almıştı. Zaten haki kullanmayı biliyor. Çok güçlü bir hakisi var.
Doffy bile hem şeytan meyvesi hem hakiyi kombine kullanmasına çok şaşırmıştı. Yaşlı amcanın öğrettiği şey hakiyi nasıl tam anlamıyla yönlendireceği. Gereksiz haki kullanımını azaltması bile G4 deki aşırı haki kullanımından kaynaklı sınırı ortadan kaldırır. Luffy’nin asıl alacağı power-up bu olur. Bunun içinde aylarca çalışması gerekmez savaşta kullanırken tam anlamıyla ustalaşabilir.

Mihawk zaten Zoro ya haki ile her kılıcın kara kılıç olabileceğini söylemişti. Zoro yu gerçek bir savaşta hiç izleyemedik. Pica’ya tek attı karşısına çıktığı anda. Luffy ve Zoro diğerlerinden farklı bir seviyede. Tüm süpernovalar çok ciddi bir şekilde güçlenmiş.
Herkes tayfaya katılan Jinbei unutmuş .Kaido nun ana tayfasıyla savaşacak kişilerden biri.
Sanji ilerleyen bölümlerde en tepedekilerle tek savaşır mı emin olamadım.
Jinbei’nin gelişiyle 3. Adam olarak devam edebileceği şüpeli. Bir yanda Big Mom ile yüzleşip hayatından 1 yılı bile kaptırmayan zayıflamış olsa bile savaşıp gemiden uzak tutan balık adam diğer tarafta Sanji. Artık sanki Zoro ile değilde Jinbei ile denk olabilir mi ona bakmak lazım.

Queen vs Jinbei ve Sanji bir ihtimal çünkü biri tekmeci biri yumrukçu birleşip Voltron oluşturur ve dinazora dalarlar.( Jack demedim hiç çünkü intikam alacaklar var ondan onun rakipleri belli)

Sanji; Zoro ve Luffy ile aynı oranda güçlenemedi temel olarak. En basit örneği VERGO ile savaşacak güçte değildi. Big Mom ın bölgesinde normal adamlardan kaçarken bile zorlandı. Abileri yardım etti. Büyük savaşta da Jinbei elinden tutar gibi.

Enma ile gücü artacak Zoro nun karakterleri çok uyumlu. Çünkü bu kılıç karakter anlamında kuduz köpek gibi. Enma hakiyi fazla zorlayan bir kılıçsa Zoro’nun HOUSHOKU HAKİSİ uyanabilir.

Sonuçta kendisi en kötü jenerasyondan biri ve eğer gitmek zorunda olmasaydılar Hawkins’i çok kolay harcayacaktı. Zaten yolladığı kuklayı çok zorlanmadan böldü parçaladı. Oda Zoro’yu diğer süpernovalardan uzak tutuyor yada hep bir telaşlı sıkıntılı durumdayken karşılaştırıyor.

Eğer Zoro beklendiği gibi Ryuma ile bağlı çıkarsa kılıç onun miras olarak hakkı olacak. Gelecek bölümlerde Enma, Wado, Shusui ihtimali hala var. Zoro artık gerçek bir rakiple savaşa hazır kılıç kullandığı için ben King ile kapışır diyorum. Artık tüm adamlarla Luffy savaşırsa ,Sağ kol olacak adam ne yapacak.
 
Luffy, Luccinin ona yıllar önce yaptığı şeyi yapmayı daha yeni öğreniyor. Umarım onun ona yaptığından daha güçlü bir seviyede rakuogan yapar.
Lucci o zamanlar o seviyede bunu kullandığına göre şuan kim bilir ne haldedir.
 
Enma'nın Zoro'ya verilmesi bile Zoro'nun ne kadar güçlü bir karakter olduğunun kanıtı. Zira Enma'yı kullanmak için;
  • Güçlü bir irade
  • Fiziksel güç ve dayanıklılık
  • Devasa haki stoğu gerek
:respect:
 
Zoro'nun g4ü tamamlandı sıra haki p.upında, Sanji içinde geçerli bu :D


Luffy, Luccinin ona yıllar önce yaptığı şeyi yapmayı daha yeni öğreniyor. Umarım onun ona yaptığından daha güçlü bir seviyede rakuogan yapar.
Lucci o zamanlar o seviyede bunu kullandığına göre şuan kim bilir ne haldedir.
Lucci'nin yaptığıyla bu aynı değilki bu arada.Ayrıca o tekniği bilip 2 yıl önceki Luffy'ye kaybetmesi daha da kötü olur kendi açısından :D
 

MuzluYulafEzmesi

O zaman haki'den bahsedilmiyordu ama bu saldırı ile Haki saldırısı aynı...
Oda bile o kadar saçmalamaz ya. Yoksa aynı ise onu yapabilmek için standart haki de de iyi bir seviyede olması lazım . Ama değildi . Bilmiyordu bile
 
O zaman haki'den bahsedilmiyordu ama bu saldırı ile Haki saldırısı aynı...
Tamam işte o zamanlar bu tekniği bile kullanabiliyorsa ve Luffy'e yenildiyse daha Lucci'den bir şey beklemenin bir manası yok :D Ki o teknik değildir bana kalırsa.Daha hakileri adam akıllı bilmeyen bir adam üst düzey silahlanmayı nasıl bilebilir,bilip o seviyede nasıl olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık