Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 gün kalmış act 3 de bitecek wano belli oldu olaylar hızlanmaya başladı oda kafaya koymuş 5 yıl sonra one piece biter.
 
@Alpamis Sen ne diyorsun buna? Bir Luffy fanının gözünden nasıl göründüğünü merak ettim. Bölümün heyecanıyla yanlış yorumlamış olabilirim.
Kılıcın dinamigini hala tam anlatmadı. Ama şu bir gerçek ki kılıçlar kullanıcısına güç veren şeyler. Bunu zaten olduğu gibi önceki bölüm söylediler.

Spoilerdan anladığım kılıç başta Zoro'yu denemek için Zoro'nun hakisini çekiyor, bu yüzden kolu kuruyor. Zoro da doğrudan cevabı yapıştırıyor ve kılıca ben bu kapasitedeyim arkadaş mesajını veriyor. Ayrıca kılıcın slashinin cehennemin dibine kadar ulaşabileceği söylenmiş. Bu iki anlama gelebilir. Ya doğrudan atılan bir slashin hiç güç kaybetmeden sonsuza kadar gidebilecegini anlatıyor ya da ateş ile ilgili bir ima var. Hatta her ikisi birden olabilir.

Bu Mihawk'ın slashınında hiç güç kaybetmeden nasıl ilerlediğine de bir cevap olabilir. Şöyle ki kılıçlar boşuna derecelendirilmemis işte.
 
İyi bari gün varmış. Bakalım 3 günde Zoro kılıçta ustalaşabilecek mi. King ile dövüşmelerini Kaido ile dövüşmesine yeğlerdim aslında. Kaido dövüşü saçma sapan bir şey olacak büyük ihtimal. King ile klasik 1 vs 1 kılıç ustası düellosu atmaları daha çok hoşuma giderdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık