Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?


  • Kullanılan toplam oy
    112
Mihawk en az amiral.Yonko seviyesi olduğunu bende düşünmüyorum ama çokta önemli değil.Amiraller yonkolara yakın güçte insanlar bana göre.

O yüzden bu ankette amirallere fifti fifti şansı var aşağısını da yok eder.
 

Üye silindi 1004

Buggy sama tutarlı bir örnek değil o adamın seviyesi göklerde. Ölçü aleti değil. En fazla huzurunda eğilmeyi en çok hakeden karakter sıralaması yapılır.Buggy-sama'nın askerleriyiz. :tmm:
Buggy reise çizik atamayan bir adamdır bu Mihawk.

Anlamıyorum cidden Shanks’ın en iyi kılıç ustası unvanına sahip olmak için dövüştüğüne inanıyorlar. Shanks dediğimiz adam Yonkouluk unvanını almış, Yonkou olmanın yanında en iyi kılıç ustası olmak Türk indie müzik grubu ismi gibi.

Kaido - Dünya’nın en güçlü canavarı
Big Mom - Dünya’nın en güçlü soyunun reisi
Beyazzakal - Dünya’nın en güçlü adamı
Shanks - Marineford savaşını bitiren adam

En İyi Kılıç Ustası bunların yanında fasafiso affedersiniz. Shanks zaten Korsanlar Kralı unvanından sonra ki en büyük unvana sahip. Mihawk’la dövüşmek için dövüşmüştür.

Mihawk dediğimiz dengesizin Beyazsakal’a karşı tutumu ortada zaten. Koskoca Beyazsakal’ın seviyesini merak ettiği için dev bir slash atıyor :hhh:

Hani Beyazsakal dediğimiz adamın üstüne çok sayıda güçlü adam değil 10.000 kişi filan zıplamış. Bu adama slash atarak adamı test ediyor. Çocuk musun sen Mihawk? Hani araya Jozu girmese ne olacaktı? Beyazsakal basit bir el hareketiyle slashi toz edecekti. Mihawk rezil olacaktı iyi ki Jozu önce davrandı. Koskoca Yonkouyla arasındaki farkı görmek için slash atan efsane Mihawk...

Beyazsakal’la arasındaki farkı görmek isteyen adam kılıç tokuşturur. Shanks gibi alırsın kılıcını tokuşturursun. Tek kollu diye beğenmediği adam tek koluyla zorlanmadan Beyazsakal karşılıyor. Mihawk “durun şimdi bir şey deneyeceğim” deyip slash atıyor. Babuş hiç kasmasaydın ya... Beğenmediğin tek kol Beyazsakal’ı kitlerken, sen iki kolla sadece slash atıyorsan Yonkou seviyesinde olamazsın zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık