Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953: Buralarda Bir Tilki Yaşardı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma'nın en iyi 12 kılıçtan biri olma ihtimali çok yüksek.Zoro bu teklifi kaçırmaz asla.Zoro'nun bu seviyede kılıcı yok şuanda.Böyle bir kılıca sahip olmak zorunda.Mihawk gibi ayrıca Shilewinde öyle olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki Hazan suyu çok değerli bir kılıç olmasına rağmen en iyi 21 kılıçtan biri değeri farklı olabilir ama seviyesi Wado ile aynı. Hazan suyu ulusal hazineymiş Hiyori bile bahsettiyse Wano'da kalmalı.
 
Zoro enmayı alacaktır kaidoyu kesmek niyetiyle bir kaç girişir belki de keser daha sonra luffy gelir bana bırak diyebilir zoro bu sefer king e döner king ile kapışır ve onu yener luffy yardımlı ya da yardımsız kaido yu alacaktır.
Tüm zorocular için happy end.:fool:
 
Bu arada Wado konusunda; Zoro’nun sonunda sahip olduğu 3 kılıcı da kara kılıç yapacağını düşünüyorum. Ve Wado’yu dünyadaki en güçlü kılıç yapabilir. Öyle olursa çok güzel ve duygusal olur bence. :D
 
Zoro nun değerli kılıçlar için çok kaygılandığını düşünmüyorum öyle olsaydı en azından bir arayış içerisinde olabilirdi.
Kaygılanmaz olur mu?Luffy'nin başının etini yemedi mi "versene şu kılıcı" diye.Ayrıca tek kılıç sitiline geçtimi Shilewle Mihawkla gönül rahatlığıyla kılıç tokuşturabileceği kılıca ihtiyacı var.

Hazan suyu kalsa Enma'yıda alsa çok iyi olur tabikide ama.Enma ile Hazan suyu illa takaslanıcaksa hiç düşünmeden kabul etmesi lazım.O seviyede bir kılıcı hiç olmadı çünkü.
 
Buna katılırım evet. Zoro'nun yarısından çoğu da iradedir :D Beklenen zaman geldi DnS, 3-5 bölüm önce "kılıç koklayanlar ağlamakta" diyenlere tokat niteliğinde bölüm çıktı. :ehe:

Hani Oda'nın umrunda olmayan, Wano'da bile işlemeye tenezzül etmediği kılıçlar :D
Sevgili dostum Saitama.. Biz bu anın geleceğini ve daha birçok önemli konuyu yıllarca dile getirdik. Tohumlarımızı ektik ve çok şükür ki Wano başladığından beridir hasadımızı da yapıyoruz. Tabi ki bu hasatların devamı gelecek, Zorojurolar sevinirken Zorojuroların karşısında kötü niyetle, yıllarca dikilmiş her üye de üzülecek. Dünyanın düzeni bu. Keser döner sap döner gün olur hesap döner :gamyon::mincika::a:
 
Zoro kılıçlara belirli bir saygı ile yaklaşıyor. Bunu yerine getirdiği zaman ondan vazgeçebiliyor. Herkes kılıcın wanoda kalmasını istemesi onun için kılıcın sahibine sunacağı bir saygıdır. O yüzden kılıcı bırakacak. Hareketleri hep tutarlı davrandı.
 
Arkadaşlar her şeyden önce, Ryuuma 21 lik kılıç ile en iyi oldu. En iyi olmak için ille 12 lik kılıcınız olacak diye bir şey yok. Tashigi'ye Yoru'yu verseniz de Tashigi o kılıçla Zoro'yu yenemez. İkincisi, Zoro 3 kılıcını da en iyi 12 kılıçtan yapsa bile bir anda amiral yonkou ayarına uçmayacak. Wado'yu bırakıp Enma alınca bir anda iki kat güçlenmeyecek. O yüzden bırakın da Wado'yu Zoro kara kılıç haline getirsin, en iyi olduğu zaman Kuina'nın mezarına diksin. Shusui'yi ise doğrudan Ryuuma'dan aldı. Doğrudan Ryuuma tarafından geri istenmediği sürece de geri vermesini istemem. Diğer kılıcı değişebilir onun için bir şey diyemem.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık