Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Big Mom ve Kaido İttifakı, Yeni Güç Dengeleri Nasıl Şekillenir?

Linlin: Luffy'yi bana bırak, o terbiyesiz veledin kellesini ben alacağım!

Kaido: Çok geç, o velet şu an benim zindanlarımda bana hizmet ediyor. Queen iradesini kırmayı tamamladığında da ayak işlerimi görecek. Ne aşamadasın Queen?!

Queen: Uhhhhhhhh...

-----
Ve böylece Udon'daki son durum hakkında hep beraber bilgi sahibi olurlar. Big Mom dalga mı geçer, Kaido kızıp Queen'e tek mi atar bilemiyorum sonrasını. Big Mom gelmeden önceki görüşmelerine bakarsak bu ikisi hiç ittifak kuracak, ortada buluşacak tarzda gözükmediler. Ama o belli olmaz tabi, eski bir hukukları var ve Kaido'nun kelepçeleri çıkarttırması falan düşündürüyor. Olayın düğümü Kaido'nun Linlin'e olan borcunda çözülecek gibi. İttifak olmasa da özel bir ilişki olabilir aralarında, kazasız belasız ayrılırlar falan.

Belki de Kaido'nun borcu Linlin'den çocuk yapmaktır :oleyo2: Koleksiyonda eksik olan türlerden biridir Kaido falan :oleyo2:
 
Garp şuco emir vermesin hoop.:a: Farkli dusunursek Oda'in Aka'yi Luffy'e sakladigi ortaya cikabilir ve simdilik masa basiyla ugrastiriyor olabilir. Big Mom falan ayrılmaz. Luffy'nin yaptiklarindan sonra pesini birakirsa "Yonkou" 'luk unvanini cope atip kendini Şeker Kulesinden atsın.:bilmem:

Novalar zaten vahşi doğada "çakal" görevini gorüyor. Onlara da leşleri yemek duser degil mi?:tmm:
Ittifak olursa vay o novalarin haline. :tmm:
 
Her ne kadar iki kaptan kendi yollarını çizmiş kendi düzenlerini kurmuş olsalar da zamanında aynı tayfada bulunmuş olmalarının hatırına ittifak olma ihtimallerine tamamen 0 diyemiyorum. Mangaka eğer ki ortamı kızıştırmak ve hikayeyi bir çıkmaza sürüklemek isterse yapacağı en basit ve en etkili şey ittifak olayı olurdu. Peki böyle bir durum olursa ne olur ?
  1. Marco
  2. Denizciler
  3. Devrimciler
  4. Cp-0
Bunlar Wano'ya gelir. Başka türlü bir senaryoda bizimkiler ordan çıkamaz.
 

poslu64

2 gruba ayrılma gibi bir olay olabilir bm yi zora ve müttefikler kaidoyu da luffy ve müttefikleri
 
Kaido Bmyle anlaşacak bencede ikisini durdurup araya girecek adam yok, Kaido büyük savaş için Bmyle anlaşacak :) ve gg herkese.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık