Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatarları bize karşı güzel kullaniyorsun. Nedense uyumlu olmuş.

Neyse efenim Bir Sözde Ölu Dil Uzmanı olarak Antik Sumerce grameri anlatim bozukluklari olusturuyor. Bazi cumlelerin anlatim bozuklugu olmassa Antik Misirca'ya kayiyor.
Yakında tüm dünyayı kasıp kavuracak türden yepyeni bir bilgiyle afallayıp kalacağız. Daha önce hiçbir medeniyetin rastgelmediği türden bir dil adeta gökten zembille inmiş ya da yerden libmezle çıkmış gibi vuku bulacak. Yersen.

Neyse. :oleyo2:

Elin Mangaka'sı bile Mihawk aynı şeyi söyletmiş.:D


Mihawk: Boy, What do you aim for?
Luffy: Pirate King
Mihawk:You have chosen a trying path EVEN MORE SO than surpassing me.:D
Zaten neredeyse bire bir çizmiş yav. Dön bak bölümle karşılaştır istersen. Hatta ben acaba üşenip direkt o bölümden sözleri kopyalamışlar mıdır diye düşünmedim de değil. :oleyo:
 
@yyolcu @Meiou Luffy'nin Vivi'ye söylediği sözü hep garip bulmuşumdur. Aslında Luffy'den ziyade Zoro'nun edeceği bir laf gibi gelmiştir bana hep.

Üstelik özellikle sonraki arclarda yaptıklarını yapan Luffy ile o sözü eden Luffy'nin aynı Luffy olması da garip.
Ya zaten sonrasında o çizgiyi devam ettir(e)medi Oda. En büyük yaramdır :( Çok yakıştırmıştım ben o an o sözü söylemesini ki asıl Luffy'nin karakteristiğinin bu olduğunu düşünüyorum, öbür o çelişen davranışları hep karakterinden sapmalar. Mesela en son Wano'da Tama'ya Ace'in öldüğünü birden söyleyen Luffy asıl Luffy'dir. Dümdüz, çok basit görünüşünün altında o basitliğinin getirdiği hafif bir bilgelik :) Benim için Luffy buydu, hala bu ama çok saptırdı Oda bu çizgiden.

En mükemmel karakter tasarlayan adamlardandır belki Oda ama en büyük eksileri de hep karakterlerinden geliyor. Hem karakter fetişi var, kendi de itiraf ediyor bunu. Bundan ileri gelen bir karakterine kıyamama var. Bu koca sorun beraberinde kendi hikayesini baltalamayı getiriyor. Bir de karakterlerini çizgisinden saptırıyor çeşitli sebeplerle. Luffy'yi konuştuk, Sanji de diğer hala taze olan ve sonuçları hoş olmayan bir örnek :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık