Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense "2 yiyen Amiral" bir yere tutunup eliyle toprak parçalayıp yukarı çikiyor en cok darbe yediği halde ama nedense " uçurum'u " unutup "Akainu kalkamadı" demek cok tutarsiz. Ucurumdan dusmese halen ayağa kalkıp savasacak yine. Aa bu adam Marineford topraklarında Akainu'ya yaptığı son vurusu ile deprem etkisi yaratarak 2'ye boldu ama Amiral halen ayaga kalkip gelmeye calisiyor. Hani "dayaniklilik" hani "irade" ? Bu degerlendirme de tum olayi ele alıp degerlendirmek yerine tek olay uzerinden kesin bir sonuca ulasmak cok anlamsız.
 
MF savaşı çok saçma sapan bir şey olduğundan oradan örnek vermek genellikle yanlış oluyor ama yapacak bir şey yok. Akainu ve Wb arasındaki durum şuydu. Çılgına dönmüş Wb'den hiç beklemediği bir anda iki darbe yemesine rağmen arada çıkardığı saldırıyla Wb'nin hayati organlarını deşmişti Akainu. Yere düşünce bir mağarada saatlerce uyusaydı ve Wb'ye de o saatten sonra kimse saldırmasaydı Wb o yaralarla öleceği için vsnin kazanını Akainu olacaktı. Bu bir spor müsabakası olmadığı ölüm kalım meselesi olduğu için kazananı Akainu olarak ilan edecektik. Tabi bir de şu var Wb yerdeki Akainu'nun kalbine bisentosunu saplayıp o an öldürebilirdi. Ondan bir kaç saat sonra da kendi öleceğinden beraberlik gibi bir şey diyebiliriz. Çok saçma duruyor demi böyle bakınca. Ama bunlar oldu lan. Lanet gelsin öyle savaşa be. Şu an oradaki karakterlerin çoğunu mecburen bufflanmış bir şekilde gösterecek mangaka. Öyle yapmak zorunda çünkü savaşın kalitesini siz düşünün.

O yüzden MF'yi sektör edelim gençler.
 
Adam net şekilde yenilmişti wb karşısında.Kalktı geldi de ne zaman 1 saat sonra wb öldükten sonra savaşın sonuna anca.Queen de kalkıp gelebilir ne biliyorsunuz.Hem akainudan biraz daha azını yapsa da şaşırtıcı olmaz o adam filo amirali oldu.Ben yenilme şekillerine bakıyorum 2 saat sonra kalkıp kalkmamalarına değil.İkisi de 2 hamlede yeniliyor.Yonkou yarı ölü olduğu için Akainu hasar verebiliyor.Yarı ölü beyazsakala can havliyle Queen de hasar verebilir akainu kadar olmasa da.Adamın yerilecek tarafını göremiyorum aksine çok güçlü olduğunu 1.3 milyar ödülü hak ettiğini gösterdi.
Akainu'nun yediği darbeyi buraya bir atar mısın hacı?

1 saati nasıl olctun bu arada?
 
Son düzenleme:
Aokiji'ye ve Kizaru'ya zarar verememesini kanıtlasaydın hatamı anlar özur dileyebilirdim maalesef ama halen ortalıkta kanıtlanmış bir sey yok.
Bunu görmedim. Şimdi gördüm ama konuşmya değecek bir konu değil. Yani oradan gideceksek Jozu ve Marco çok rahat Kizaru ve Aokijiden kan aldı babalıktan dolayı dikatleri dağılana kadar da gayet iyi kapıştılar. Ama bu ayrı tartışma konusu oralara girmek istemiyorum.
Sag kolun ve Sol Kol'un yardımiyla bu 2 amiral'den kurtulan adama "Amiral'e 2 atti demek" kafada soru isaretleri barindırıyor.
İyi güldürdün. Zira Shiki örneği çoğu şeyi açıklıyor. Zira tek başına Garp ve Sengoku ile kapışan ve Marineford'u bu iki adama rağmen yerle bir eden adam hani ve ne hikmetse o adam DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI değildi.

Aldıgı 3 veya 4tane deprem darbesi sonucu halen ayağa kalkabiliyorsa bu adam halen "2 yememiş" anlamına gelir. 2 yiyen adam 1 2 günlüğüne tatile gitmis olur zaten. Wb'nin unvanina lafım yok sadece en güçlü adama bu kadar hasar veren karekterin küçumsenmesine lafim var. Koskoca Amiral'i sağ kolla bir tutmak hangi akla ve mantığa dayali bir argümandır?
İki attı dediğim cidden ona manada anladıysan zaten açıklanacak bir durum yok. Bahsettiğim durum Ace'in ölümü sonrasında anında Akainu'yu yenmesi ve asıl durduğum nokta bu da değil. Asıl durduğum nokta tek ayağı çukurda en zayıf halindeki adamı amiral seviyesindeki bir adamın NE OLURSA OLSUN YENEMEMESİ. Aynı durumda Kaidou olsa Babalığı yener miydi? YENERDİ. Koca Ana yener miydi? YENERDİ. Bütün mesele bu. Hani biri birinden güçlü olunca diğerini aşağılamış mı oluyoruz? Bak yukarıda güç sıralamam var. Orada birde parantez içi var. Ama Akainu ne kadar güçlü olursa olsun seviyesi bu. Daha fazlası değil.

Tekme atti diye sağ kol=amiral demek hatta küçük bir hasar verip kendinden geçen kisiye Sag kol<=Amiral diyen kisilere lafım var. Yoksa Wb'nin gücüne lafım yok. Her nedense Akainu "nasıl kalkmış bu adam ya onca deprem darbesi sonrası??" diyen yok.
Sorsak " Akainu 2 yedi". Yonkoular Amirallere biraz daha dayanikli oldugu icin Amiral<=Yonkou zaten. Hasar olarak amirallerin yonkoulardan bir farkı yok.
Burası ise tamamen saçmalık. Daha benim neye göre ikisini aynı kategoriye koyduğumu bilmeden kendince bir hükme varıp onun üzerinden değerlendirme yapmışsın. Ayrıca Akainu amiral bir zahmet bir saat sonunda toparlanabilsin. Yukarıda dediğim gibi yenen zayıf durumdaki Dünyanın en güçlü adamı. Zirvesindeki Dünyanın en güçlü adamı değil. Değerlendirmelerinizde bu kadar düz mantık işte. Biraz dahagenişten farklı durumların subjektif ögelerin etksiine bakarak değerlendirin şu dövüşleri. Hea bire neymiş amiraller yonkoular biraz daha az dayanıklıymış. Al sana burada benden sana güzel bir soru.
1)Amirallerin gücünün temeli ne?
2)Yonkou olan Kaidou ve Koca Ana'nın gücünün kaynağı ne?
Ben kendi cevabımı vereyim.
1) Özel meyveleri
2)Doğuştan zaten canavar olmaları. Meyvelerinin ekstra avantajlar sağlaması. Örnek olarak Koca Ana'nın daha çocuk ve meyvesizken filo amirali olabilecek potansiyelinin görülmesi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık