Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani derler ya bazı karakterler mangakanın kaleminden çıkar, kendi hikayesini yazar. Ace'ta onlardan bir tanesi. Benim ilk gözdemdir. :üzgünüm:
Ben Zoroyu severim, diğerlerini çok sevmem. Ace gelmeden önce Zoro olduğundan ilk göz ağrım değil ama o kısa sürede en sevdiğim karakter oldu. Yaptığı hiç bir şey birbiriyle çelişmez Ace’in. Mesela Luffy Big Mom’ı gördü hapishanede hiç aklına Jinbei geldimi hayır. Vefasız işte.
 
Bana Luffy savundurtuttuturacak yav Allah Allah. Yazamadım bile o kelimeyi sayın seyirciler. En iyisi o toplara hiç girmiyim. Zira;
  • Sana g4'ün nasıl bir güç olduğunu
  • Zoro'nun Killer, Apoo, Hawkins'e çok ayrı bir seviyede olduğunu
  • Mihawk'ın seviyesini anlatmak gerekecek.
Valla argümansa argüman. Bilen bilir; içinden geçerim gerekirse ama g4, Zoro'nun ve Mihawk'ın seviyesi gibi konuları açıklayacak sabrım ve enerjim yok maalesef. Belki @Mr.Bushido kardeşimiz yardımcı olabilir sana. Aramızda en sabırlısı o çünkü :) Başka da ne yapabilirim :hmm:Luffy vs. Mingo, Kata vs. Mingo'ya bakabilirsin mesela. Bir de Zoro hakkında açılan konuların tümünü okuyup bu adamın nasıl bir karakter olduğu hakkında bilgi edinebilirsin. Zaten o konular o amaçla açıldı. Öyle... Başarılar :sapkali:
Luffy, Zoro, Kid bunlar diğerlerinden ayrı ve birbirleri ile aynı klasman da daha bir şey demeye gerek yok bence fandaşım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık