Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Hawkins Law'ın adamlarını kuklamı yapmış, alacağı hasarlar onlara yansıyor :d Artık gerisini Law düşünsün...
 
Queen tek yemez öyle saçma bi saldırıyla. Ruhları yokken sadece saf gücüyle queen tekleyemez big mom. Ateş yok yıldırım yok. Yarım bölüm dövüşürler en azından.

kyoshiro üstün dövüşüyor anladığım kadarıyla. Zoro 3 kılıcı varken denktir o adama ama 2 kılıçla yenemeyecek gibi. Belki ashura gibi bi teknik kullanır.

Sanji de zaten beklendiği gibi hasar veremiyor. Sıyrılıyor sürekli ama drake izleye izleye çözüm bulmuş. Sanji kıyafetini kullanır yakında. Oda eğer o tekniği unutmadıysa hell memories de kullanabilir sanji. Şuan derdi hasar verememek

Law hawkins için uygun biri. Saldırılar öldürmediği için kuklalara bişey olmaması lazım. Urdus shock gibi teknikleri kullanmayıversin.


Hiç yarıda kesilecek gibi görünmüyorlar. Sonuna kadar savaşırlar artık.
 
Yalnız Queen neden tam forma geçti anlam veremedim. Karşıdaki kişinin gücünü sezmiştir muhtemelen. Dolayısıyla en büyük formuna geçip saldırıya hem boyut hem de hareket kabiliyeti açısından daha açık hâle gelmesi mantıklı mı?

Hatırlayın ton balığı Jinbe bile Mom'ın yumruğundan geri sekerek sıyrılıyordu. Queen neden böyle bir hata yaptı? Aşırı öz güven mi? Mallık mı? Nedir bu?
 
Beklenen sonunda oldu ve BM sonunda queen ile buluştu :) Arc eşleşmeleride belli oldu. Luffye'de king kaldı galiba. Biraz hızlandırıcak arcı bu bölüm.
 
Geçen hafta Queen Lufy ve Kide veletler haddinizi bilin diyordu. Iyi dedin kral da Mamaya artislenmek nedir. Haddinizi siz bilin. Jack ayrı sen ayrı atarli ergen.

Sıra latex fetiş kostümlü King'de. Onu da Smoothie inşallah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık