Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rockey Limanı Olayı da unutuluyor. Tam olarak ne olduğunu bilmediğimizden olsa gerek. Üstelik bu olayı kendi tayfası da olmadan tek başına gerçekleştirmiş.
Onlar unutulur maalesef:(

Değil.

Shichi - Buggy. Ayrıca kopeklik dedigin bir makam.

Nova - Bonney.
Karşılaştırdığımız kişiler Zoro ve Law. Her ikisi süpernova olmasına rağmen aradaki ödül farkı nerdeyse iki katı. Ki Zoro'nun ödülünde kaptan etkisi mevcutken Law'da böyle bir durum yok.

Lord olayına köpeklik demek farklı bir şey, Law'ın Lord olması farklı bir şey. Law'ın oraya gelmek için yaptıkları da ortada.
 
Lord olayına köpeklik demek farklı bir şey, Law'ın Lord olması farklı bir şey. Law'ın oraya gelmek için yaptıkları da ortada.
Evet. Denizcilere kalp teslim etmek. Bir nevi denizcilerin işini yapmak.

Nova olmak matah bir şey değil. 100m üstü ödülü olana vermişlerdi sanırım zaten direkt.

Shichilikte novalardan hhhhherhangi biri hükümete kuyruk sallasa shichilik verirler. Bunu iddaa ediyorum. Bege dese shichi olayım , işini yapsın anında Bege de shichi.

Law çok matah bir şey yapmadi yani
 
Shanks milyon yılda bir görünür ise öyle olur.

Narutoda Iruka en populerden birydi sürekli, sağlam onlarca adami sollardi. Düz Iruka ha.

Kisameler falan milyonuncu olurdu Iruka 3 4
Daha çok gözüken daha popüler olur kafası sıkıntı işte. Shanks'ın gözüktüğü bir sahne Choppi'nin tüm Op serisi boyunca gözüktüğü sahnelerden daha önemli :)
 
Ama Luffy etkisini de yok sayamayız. Keza Sanji'nin ödül alıp almamasında ve dolayısıyla da nova olmamasında ailesinin etkisini de yok sayamayız.
Ailesinin karışmadığını biliyoruz öncesinden. Aksi bir bilgi mi geçmişti yoksa? Mesela aynı mantıkla Luffy'nin bu kadar yükselmesinde tayfanın da etkisi var. Başka hangi nova tayfası bu kadar güçlü? Hep karşılık tek bir kişi etken değil yani. Ancak şunda hem fikir olabiliriz; öncelik bireysel olarak bir şey göstermek.

Aslında bizim tayfanın yaptıklarına bakınca diğer novalar baya yumuşak gözüküyor. Kid bir hype yaptı,ama daha komutan seviyesindeki bir karakterle dövüşüp dövüşmediğini bile bilmiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık