Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 943 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. Oda'nın yapacağı en büyük ters köşe, bütün planların tıkırında ilerlemesi olur. Bir kere de şu planlar yerine gelsin de şaşıralım anasını satayım.
 
Bende farketmiştim bunu.Zoro’nun hissiyatı sağlam kadın olmadığını fark etmiş.Demek algılama sistemi iyi bence ilgisi olduğundan dolayı.Zoro’nun Luffy aksine kadınlara karşı etkilenme durumu var ama Sanji gibi değil iç dünyasında yaşıyor olsa gerek hissettiklerini. :D
Bu durumda Sanji ayvayı yedi :D Aslında onun anlaması gerekiyordu. Koskoca 2 sene yaşadı o adada.

 
Gençlik çizimleridir. Oden kuralsız bi bölgeyi kontrol altına alıyordu ya, bu arkadaşlar da büyük ihtimalle o dönemlerde kuralsız olarak takılıyorlardı, sağı solu yağmalıyorlardı falan. Doji büyüyüp güçlenince kapışmıştır Oden ile.
Ne bileyim sanki bu olay Oden ile Shuten dövüşü sonrası gibi. Ama şimdi düşündüm de Oden o zamana kadar bile hala onları görmedi galiba. Yasu bunları yakalamış ama salmış herhalde. Tabi tam konuyu da bilmiyoruz, bir bölüm gelsin.
 
Çöp mü? Dof'dan bahsediyon heralde çünkü Yonkou yancısı olan o Croc değil :S
Dediğin gibi anca fb'ler de falan görürsün zaten. İyi gör, iyi oku bir Yonkou yancısı nasıl oluyormuş iyi anla :D

Bir görürüz Kaido'nun adını duyunca Law'a yalaklık yapar, korkudan titrer. Bir görürüz Tsuru'ya karşı ''bana yardım etseydiniz böyle olmazdı'' diye ağlayan. Bir görürüz ID de ''beni koruyun, yoksa öldürecekler'' diye ağlar. Bakalım daha ne kadar rezil edecek kendini bekliyorum. Fb de falan Kaido'nun elini, kolunu falan öperse şaşırmıcam artık :D :hhh:
Aha yandık!
@Master of Puppets MoP sen verdin değil mi bu argümanı Crocoya? :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık