Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285
Yahu bu başlıktaki haterlara bakma sen.Anlaşma üzerine olduğu seride kaç kez geçiyor.Sözde köpek Kuma bir amirale nanik yaparak Rayleigh ile konuşup tayfayı dağıtıyor sonra.Tabii postayı koyduktan sonra. :)
Aldırış etmeye zaten gerek yok. Ancak karşı cevap olarak pek mantıklı argüman yazmaya gerek yok, gelişine vurmak gerekiyor bazen. :D

Bir söz vardır bilirsin ''denize düşen yılana sarılır'' diye. Bunu Luffy açısından bakarsak Croco, Jinbei ve Hancock gibi kişilerden medet umduğunu görüyoruz, o zaman bu durum onu köpekten bile beter duruma sokmaz mı? : ) Sadece soruyorum. :D
 
Gel deyince gelmek, git deyince gitmek itaattir. Her direktif ve emiri uygulamak itaattir.
Yorma beni.
İtaat dediğin Zoronun Luffy'ye yaptığıdır. İtlik dediğin şiçibukailiktir.
Zoronun Luffy ile gönül bağı var ve onu lideri kabul etmiş ama lordlar çıkarları için hem diğer korsanları satıyorlar hem de görev verildi mi yapıyorlar. İkisini aynı kefeye koyamazsın.
Bi de gel deyince geliyorlar bildiğin. Laf dinlemediler mi ya da başkalarıyla bağı görüldü mü anında biletleri kesiliyor. Magellan Teache anında ceza kesebiliyor, Kumaya git Moriayı kurtar diyorlar kurtarıyor Dofa git öldür diyorlar öldürüyor. Daha da kötüsü;
 
Kuma ve Jimbei'yi laf yok. İkisi de birileri için o makama geldiler.
Kuma devrim için yaptı. Zaten ne çektiyse devrim için çekti garibim. :ühü:
Jimbei ise sadece ırkdaşlarını korumak için. Zaten sonra da Bigmom'a esir oldu. Bir kurtulamadı zavallı. Ta ki Luffy onu bu hayattan çekip çıkarana kadar. :good:
(Erkek olduğundan herhalde, ona ortam yosması diyen yok. )
Senin baya baya yaran var galiba iki üç defa daha denk geldim durmadan bana laf çakıyorsun bi derdin varsa çözelim sağda solda laf çarpıtma çocuk gibi.
 
Benim anlamadığım nokta Amiral'in Schi'lik ünvanini alma yetkisi var. Niye Kuma'nın Ünvanını almadı ki bu kizaru?

Acaba Kuma'nın o tekniğiyle tayfanın öldürüldüğünü mü düşündü ?
 
Benim anlamadığım nokta Amiral'in Schi'lik ünvanini alma yetkisi var. Niye Kuma'nın Ünvanını almadı ki bu kizaru?

Acaba Kuma'nın o tekniğiyle tayfanın öldürüldüğünü mü düşündü ?
Yetki sonradan verilmiş olabilir, tek seferlik olabilir. Zira Fujinin görevi shibukailiği bırakmış odluğu düşünülen birinin tepesine çökmek idi.
 
Sadece sorulması gereken soru şu bir Kutsal Ejder Schi'ye şunu yap dediğinde Schi bunu yapar mı yapmaz mı(Lucci gibi)? Yapmaz ise köpek değildir ama kendi sonunu da hazırlamış olur öyle bir sıkıntı var örneğin Garp'ın pekte şeyinde değil Kutsallar sanırım ama Amiraller öyle değil.
Garp ayrı yüzsüz. Komutanı torununu öldüren adam. Öldürmeye bile ugrastigi biri. Onunki daha değişik.


Yorumu sildin sanırım. Luffy, Akainunun altına girmezdi. Garp değişik tiplerden
 
Shicilik, shicilerin amaçlarını gerçekleştirmek için hükumeti salak yerine koyarak elde ettiği bir ünvan sadece. Yoksa kimsenin umurunda değil o ünvan. Mingo, kafamı bozarsan shiciliği bırakırım diyor. Mihawk ilgisini çeken şeylerin peşinden koştuğu için Mf'ye geliyor, Shanks gelince g*tünü dönüp gidiyor. Bir Allahın kulu da yav Taka no me, nereye gidiyon yiğidim demiyor/diyemiyor. Sana göre gel deyince gelen git deyince giden shici profiline göre Mihawk'ın Mf'de kalması lazımdı. Noooldu ? Geçiniz.
Bakalım soran oldu mu;
Olmuş. ''Beyazsakalla dövüşmeyi kabul ettim.'' He öyle canı istediği için gelmiş. Geçiniz.
Aynı Mihawk, shici toplantısına katılınca Sengoku beklediğimiz en son kişi geldi diyor. Shiciler itlik yapıyor ise Sengoku shici toplantısına neden tam katılım beklemiyor ? Bu durumda Mihawk Sengoku çağırdığı için değil kendisi istediği için gidiyor toplantıya. Noooldu senin itlik yapıyor dediğin karakterlere ? Yine tosladın duvara. Geçiniz.
Toplantıya gitmeyince tehdit edilmiyor ama savaşa gitmemek yemiyor. Yoksa WByle ne alıp veremediği var? Sırf ünvan için gelip köpek gibi savaşıyor orada. Geçiniz.

Kuma bile Kizaru'nun önünde komple Hasır Şapkaları kurtardı. Ray ve Kizaru arasına girdi. Daha bunun Law'ını, Bb'sini, Jinbe'sini, Hancok'unu saymıyorum. Tekrar ediyorum. İtlik yapan bir oluşum fayda sağlar. Bu oluşumun hükumete sağladı bir fayda olmadığı gibi kendilerine çalışan bir oluşum oldukları gün gibi ortada. Bu kadar ayan beyan ortada olan bir gerçeği görmeyip shicilere it diyen, hükumete çalıştığını zanneden kişi aveldir. Seriyi boş boş okuyup yakından takip ettiğini zannediyordur. Senden beklediğim şeyler bunlar kısaca :) Hükumete itlik yaptığını zannettiğin shicilerin doğrudan ya da dolaylı olarak hükumete en büyük zararı veren oluşum olduğunu söylesem, verdikleri zararları tek tek yazsam bile nafile. Kaset bir yerde takılmış, ileri sarmıyor :byee:
Kuma mı :hhh:;
Jimbei cumburlop hapse, BB'yi ilk yanlışında Magellan bile çiziyor ve ünvanı almak için köşe bucak avlayacak adam arıyor bu herif, Law 100 korsanın kalbini topluyor falan. He paşam Hükümet bunlara güç veriyor ama bunlar itlik yapmıyor, çıkarları için şereflerinden ödün vermiyor.
 
Benim anlamadığım nokta Amiral'in Schi'lik ünvanini alma yetkisi var. Niye Kuma'nın Ünvanını almadı ki bu kizaru?

Acaba Kuma'nın o tekniğiyle tayfanın öldürüldüğünü mü düşündü ?
Öyle bir yetkisi yok.Doffy lordluğu bıraktı haberi geldi öncesinde kafasına göre birşey yapamaz.Law’un da Luffy işbirliği gazetelerde ayyuka çıktı.Öyle olunca Law için gidip yerinde görüp onaylarsa yakalaması için hükümet yetki verdi.Aslen Law ve Luffy için gönderiliyor esasında.Ki onda bile Law itiraf etmese birşey yapamıyordu kanıtlaması lazım.Ondan öncesinde de hükümetten emir gelmesi gerek.Yani yolda gördü ne işler çeviriyorsun Buggy sen diyip lordluğunu elinden alamaz.Lordlar hükümete direk bağlı hiyerarşide denizcilerden üstteler aslında Spandam gibi.Fuji’nin yaptığı onbaşının yüzbaşıyı tutuklaması gibi istisnai ekstrem bir durum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık