Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro vs Kaku mangada daha güzel ve daha zorlu görünüyor. Ayrıca Zoro o dövüşte son kesişten hemen öncesine kadar Kaku'dan sadece 1 kere anca kan alabiliyor, ondada Kaku saldırıyı tam olarak atlatamıyor. Kaku ise Zoro'dan baya baya kan aldı o dövüşte, Ashura'ya kadar dövüşün kontrolü Kaku'nun elinde. Zoro , Kaku'yu sadece 1 kere uçururken, Kaku Zoro'yu pek çok kez zor duruma düşürdü ve uçurdu.

Ben derli toplu yaptım o dövüşü, şuradan indirip okuyabilirsin o dövüşü ( 46 sayfa )


https://dosya.co/y5ssrw9mvq4j/Zoro_vs_Kaku.rar.html
Teşekkür ederim.:)
O zaman Zoro'nun, meyvesinde ustalaşmış bir kaku'ya karşı bir şansı yokmuş.
 
Son düzenleme:
İnsanlar burada Zoro muhabbeti yapılmasından rahatsız oluyorlar. Ama ben oldukça memnunum şahsen.
Unuttuğum, kaçırdığım ne varsa farkedebilmeö sağlanıyor. :flaugh:
(Aslında zafer işareti koymak isterdim)
 
Yazmayacaktım ama kendimi tutamadım çünkü çok sinir bozucu olmaya başladı. Adam gelmiş midemi bulandırıyor Zoro fanları diye yorum atıyor. Görende sanacak ki; Zoro fanları adi,şerefsiz, herkese hakaret eden sürekli yalan yanlış yorum atan insanlar. Hep aynı algı işte; Bunlar ile konuşulmaz, bunlar yüzünden karkaterden nefret ettik falan fistan. Suçumuz ne? Serinin 2.Ana karakterini ve Dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak adam için beklentiye girmek bak ya harbiden büyük saçmalıkmış şimdi aydınlandım.

Bir sürü şeyi yanlış aktarıp sonra bize lafa ediliyor. Yıllardır Kid, Zoro'nun kılıcını çekti yok Lucci için hasır şapkaların hepsini öldürecek gibi mangada olmayan argümanlar kullanılıp Zoro gömüldü, kimse çıkıp böyle hakaret tarzı yorum attı mı? Doğru düzgün bulup öyle bir şey yok dedik.

Senaryo muhabbeti, Sanji olayı; Adamın Karakterini etileyecek olaylar olmuş ve onlara laf attık. Zoro'nun nerede karaktersizliğini gördük? Adam iki kere kaptanı ve tayfa için onurunu ve hayalini hiçe sayıp iki düşmana boyun eğdi. Mihawk'a kafasını eğdiğinde adama karaktersiz onursuz dendi. Ama Kaptanını döven, haber vermeden tayfayı terk eden sonra bir de umursamayıp karı peşinde koşan Sanji'ya yok şöyleydi böyleydi diye kılıflar uyduruldu ve adama destek çıkıldı. Sırf Mihawk, Zoro'nun rakibi diye, adama yalancı ve hakisi bile yok bunun muhabbeti yapıldı. Herkes iyi veya kötü beklentilere girip bir şeyler söylüyor sanki tek bizmişiz gibi laf yapılıyor.

Zoro, Kamazo'yu alıp bayılınca ister istemez şaşkına döndük. 942 bölümdür dayanıklılık şov yapan adam nasıl bayılır dedik? Anlamsızdı çünkü. Burada Zoro2nun karakterini etkileyen de bir şey yok Sanji gibi. o açlık muabbetini bilmiyorduk, biz de dedik ki; yani Hiyoriler ile kalsın diye yaptı sonra bir baktık açlık ve yara etki etmiş ve sonra iyi kötü kabul ettik bunu. Şimdi nerede saçmalık yapmışız? Kimse yara etki etmedi demedi, herkes açlık + yara dedi, ona rağmen yine; Hepiniz açlık diyorsunuz diye dalga geçtiler işe bak. Sonra Zoro nasıl tek yemiş? Adam yarayı aldıktan sonra Kamazo'ya tek atıp adamı indiriyor sonra maskeli gidince düşüyor. Luffy mileti indirip bayılıp düşünce; oooo adam tehlike geçti diye bıraktı kendini ama Zoro adamı indirip düşünce; tek yedi bak ya. Kimsenin Zoro kayırdığı yok sadece beklentiye girip doğru açıklamaları yapmaya çalışıyoruz.Şuana kadar yaptığı bir karaktersizlik olmadı herifin ama Sanji'nin aldı başını gitti. Zoro da mesela Toko'yu alsınlar bir şey yapmasın ilk Zoro'cular gömer.

Yani boşa laf sallıyor yok midemi bulandırıyorlar diye. Sen önce objektif ol sonra midene bakarız bulanıyor mu. bulanmıyor mu.
Zoroyu gidip Tayfanın olur olmadık adamlarıyla kıyaslarsanız ya da absürt düşmanlarla kıyaslayıp güç kıyası yaparsanız tepki alırsınız istediğin kadar nazik ya da sert ol bu değişmez bir gerçek. Kimse Luffy’i sizin Zoroyu abarttığınız ya da aynı şekilde Sanjiyi sizin Zoroyu abarttığı kadar abartmıyor. Her olaya Zoro-Mihawk ya da kılıç kullanan birilerini sıkıştırırsan tepki alırsın. Gösterilen tepki doğru değil ama durmadan millete muhalefet olupta ya da durmadan sevdiği karakteri ezikleyerek ardından tepki gösteriyorlar yeaaa diye yakınman komik kaçıyor.

Yukarıdaki yazında bile Sanjiye bir sürü hakaretler, arkası boş yakıştırmalar yapıyorsun biri bu düşündüklerin için sana ya da sevdiğin karaktere laf yaparsa niye böyle diyorlar deme boşuna çünkü savunma yaptığın yazında bile insanları tahrik ediyorsun. Sonra millet tepki gösterince de yine ekranlara oynayan bir yazı çıkıyor ortaya.
 
Jack'i alabilitesi çok zor olan adam King'e girip alırsa bu işte bir iş var demektir.
Bu arada 944'te Zoro ölmüyor muydu? :D
Zoro ölür mü yav ? O kapak resmi, Wano'nun Orochi tarafından öldürülmüş samuraylarını onurlandırmaya ve ruhlarını huzura kavuşturmaya doğru gidiyor bence. Yani Orochi'nin nalları dikeceğine işaret olabilir o mevzu. Yoksa Kaido falan gelmezse Zoro'nun ölmesi çok zor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık