Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şundan üstündür muhabbetine girmeyeceğim. (Hiçbir şey bilmiyoruz ne de olsa) Lakin bu söylediğine %100 katılırım. Kata olsaydı o gemi batmazdı. Geleceği gören bir adamın olduğu ortamda seni uçurtmazlar keklik gibi avlarlar.
Bence gücünü bilmeden bunu demek doğru değil. King>Adamkuri ise o iş zor. Eşitse bir ihtimal. Diğer türlü rahat zaten.
 
Şu şundan üstündür muhabbetine girmeyeceğim. (Hiçbir şey bilmiyoruz ne de olsa) Lakin bu söylediğine %100 katılırım. Kata olsaydı o gemi batmazdı. Geleceği gören bir adamın olduğu ortamda seni uçurtmazlar keklik gibi avlarlar King'cim.
Katakuri'nin geleceği o denli görebilmesi çok büyük bir nimet ya. Bu tarz senaryolarda fena iş yapabilecek bir karakter.
 
Manga sanji’yi öyle bağladı ki ne dövüşebilsin ne tayfaya yardım edebilsin ne de umut edebilsin. Çünkü sanji dediğimiz adamı anca böyle yıldırabilirlerdi. Bütün tehditlere rağmen bununla kalmayıp kelepçe takıyorlar.
Bende her zaman dedim sanji orda tamamen haklı değildi ama suçlu da değildi.

Şahsen ben zoro’nun luffy’yi kurtarması gerektiğini düşünmüyorum. Sadece luffy yakalandığına göre tayfa ne durumda diye tek bir panel gösterilse benim için yeterliydi. Tek başına hapishaneyi basıp kimse luffy’yi kurtaramaz zaten o yönden zoro’luk bir şey yok ve kimse bu yönden bir beklentiye girmemeli bence bu zoro’ya karşı haksızlık olur. Sadece acaba tayfa ne yaptı ve ne durumdalar diye tek bir baloncuk lazımdı o yönden üzücü bir durum.
Ben Zoro'nun kurtarmasını beklemiyorum zaten. Sorun tavırda. Haberi yoksa veya başka bir durum varsa o başka tabii.
 
Şahsen ben zoro’nun luffy’yi kurtarması gerektiğini düşünmüyorum. Sadece luffy yakalandığına göre tayfa ne durumda diye tek bir panel gösterilse benim için yeterliydi. Tek başına hapishaneyi basıp kimse luffy’yi kurtaramaz zaten o yönden zoro’luk bir şey yok ve kimse bu yönden bir beklentiye girmemeli bence bu zoro’ya karşı haksızlık olur. Sadece acaba tayfa ne yaptı ve ne durumdalar diye tek bir baloncuk lazımdı o yönden üzücü bir durum.[/QUOTE]


Zoro, her zaman Luffy'i ön planda tuttu. Yeri geldi Kuma karşısında yeri geldi Usopp'a karşı her yerde. Zoro tek başına baskına gitse kurtaramazdı ama Zoro bunu düşünecek karakterde değil, giderdi. Yani her fırsatta Luffy'i önde tutmayı biliyorsa gitmeliydi.
 
Kata king’in geleceğini ve ne yapacağını görerek hamlesini yapardı ama king önce kata’yı çözmesi ve tanıması gerekir kata’ya karşı koyabilmek için.
King'in güçlerini falan bilmiyoruz. Dediğin doğru bir şey ama ya King Kata'nın karşı koyacağını anlayıp bir şey yapsaydı. Burada bir şey söylemek güç o yüzden.
 
Bence gücünü bilmeden bunu demek doğru değil. King>Adamkuri ise o iş zor. Eşitse bir ihtimal. Diğer türlü rahat zaten.
King'in özelliği tank olmasından geliyor. Onu güçlü yapan şey bu. Kata'yı Kata yapan şey de efsane k.hakisi. Kata'nın o olayda King'i engellemesi, ondan güçlü olduğunu kanıtlamaz elbette. Lakin k.hakisinin avantajını kullanıp rakibinin hamlesini boşa çıkarması son derece olağandır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık