Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?


  • Kullanılan toplam oy
    112
Artık ne düşünülüyor bu konuda fikirler baya değişmiştir sanırım. :D Eski yonkou anketi açık olsa keşke bu konudan devam edilmiş sonra.
 
Sadece yonkouları yenemez demişim. Eskiden yonkou’lar orta zorlukta kazanır diye düşünüyordum ama artık ölüm döşeğine getireceğini düşünüyorum.

Shanks mihawk’ı yenmeyi başaramamış anladığımız kadarıyla. biri diğerinden üstün değil. Ama ölümüne 10 gün falan dövüşürlerse shanks yener derim yine de.

Teach’in kurouzu gücü sadece meyvelilere işleyen bişeyse bu adamı shanks yenecektir bence. Herkes shanks’ın ölmesini beklediği için güzel bi twist olur. O yüzden mihawk da yenebilir diyorum.

Kaidou’yu alamaz ama linlin’den emin değilim. İlerde luffy’le mihawk karşılaşırsa ve mihawk kong gun’ı bloklarsa mihawk linlin’i alabilir derim.
 
Komutanları kesin alır diye düşünüyorum. Amirallerden de Fuji ile Kizaru'yu alabilir. Onun dışındakiler Mihawk'ı yer bence.
 
Daz bones’i yenebilir buz dağını yenebilir ve belki vista onu da ünvanı yüzünden dedim yoksa vista mihawk ile denk birisi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık