Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Garp ve Sengoku, Rayleigh'i Yakalamaya Gitseydi (Fan Çizimi)

Aslında bu dövüş hakinin ne kadar tehlikeli bir güç olduğunu kanıtlar nitelikte olmuş. Aka ve Aokiji'de adamlar 10 gün savaştılar. Çünkü ortada meyve vardı, birbirlerini nötrlüyorlardı vs. Ama bu tarz dövüşlerde hakiyle hasar alırsan çok da fazla hasar alma lüksün yok çünkü çok ciddi bir saldırı gücü var ortada. Bu yüzden dövüşlerin çok uzun sürmesi baya zor. .
 
Yapan güzel yapmış dövüşleri çetin olurda Sengoku ve Garp bu kadar zorlanmaz bence. Garp tek başına bile yeter. Ama evrende Rayleigh'i zorlanmadan yenecek canlı yok Kaido bile olsa zorlanır bayağı.
 
Ray-san'ı severiz de aşırı fantezi olmuş çizimler. İkisi de Rayleigh'i tek başlarına indirebilir. O yüzden aynı anda daldıklarında adam akıllı hasar bile almayabilirler yani. Öyle Shiki gibi uçup kaçacak bir meyvesi de yok Rayleigh'in. Dövüş o kadar uzamaz.
 
Prime Rayleigh Prime Sengoku'yu döver :D
Ağzına ağzına vurur. Ciddi anlamda bak; Rayleigh, yaşlılıktan nasibini en az alan adamdır seride. Haki master olması bir yana 20 yıl pasif hali Kuma + Kizaru'ya birini korurken gözünü karartmış. Okyanusları h.haki sala sala yüzerek geçiyor adam. Yaşlı kontenjanında bu adam kadar dayanıklı biri kalmamıştır, hele ki zaman atlamasından sonra.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık