Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 921: Shutenmaru

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri 3 harf aldı diye kardeşlerin en iyisi.
Sırtı yere gelmez muhabbeti de; böyle anan, baban varsa sırtın yere gelmez deyiminden. :D



Aynalarla D'nin ışığını yayıp güneşleniyordu en son. :D
O da yıllarca uyuduğu uykudan uyandı ve gerçek güneşini buldu.:oleyo: Luffy affetmez.

Bu arada Linlin-Kaido- ruh olayını ben ciddi ciddi düşünüyorum. Linlin'in Kaido hakkında haddinden fazla şey bildiği düşüncesindeyim. Hatta sana Linlin'in Kaido hakkında ''şey'' dediği bölümdeki yorumumu atayım :D

Aralarındaki mesele her neyse bu, Kaido'nun ''Şey'' olmasıyla alakalı bence. Daha önceki sayılarda Big Mom, Kaido'dan bahsederken ''O şeyi mi yeneceksin'' demişti. Burdan da anlaşıldığı gibi Big Mom, Kaido hakkında ''oldukça'' bilgi sahibi.

Big Mom'un 5 yaşından beri ruh meyvesine sahip olduğunu göz önüne alırsak Big Mom, Kaido'nun ruhuyla alakalı bir şeyler yapmış olmalı. Bunun ölümsüzlük falan olduğunu düşünmüyorum.

Big Mom'da ''Bir kişinin(Big Mom) şeytan meyvesi yemeden, şeytan meyvesinin kullanıcısını yiyerek meyve gücünü kazandığını gördük. Yani anormal bir durum gördük. Kaido'dan ''şey'' diye bahsedilmesinden yola çıkarak Kaido'da da bir anormal durum göreceğiz: Şeytan meyvesi gücüne sahip olarak doğma. Kaido kimden ya da neyden doğduysa doğduğunda şeytan meyvesi gücüne sahipti.

Burdan sonrasında Big Mom devreye giriyor. Kaido'nun meyvesi artık nasıl bir şeyse Kaido meyve gücünü kullandıkça kendi benliğini kaybediyor olabilir. Big Mom'da şeytan meyvesinin ruhu ve Kaido'nun ruhu arasında köprü görevi görüp ikisinin anlaşmasına olanak sağlamış olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık