Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim kusura bakma ama seninle tartışılmıyo kesinlikle kabul etmiyosun,
Neden kabul edeyim ya ? Sen dedin diye kabul etmek zorunda mıym ? E tersten bakalım olaya.Sende benim dediklerimi kabul etmiyorsun o zaman senle de tartışılmıyor ?

Bu nasıl mantık la ? Sen tartışmanın nasıl yapıldığını bildiğine emin misin ? Dünden beri bi alakasız ''Gereksiz uzatıyon'' ''Senle tartışılmaz kabul etmiyon'' gibi saçma sapan laflar söylüyon.Bunun ''tartışma'' olması için illa senin dediklerini kabul etmem mi gerekiyor ? Sen öyle sanıyorsan çok yanlış gelmişsin.

Dof kim köpek diyorum , Buggy kim köpek diyorum sen hala neden olamaz, niçin paylaşamaz diyosun.
Evet diyorum ve bunu açıklaması gereken sensin.Bir iddaa atıyorsun ortaya bende o iddaayı kurcalıyorum ama arkasını getirmiyorsun,getiremiyorsun.Mihawk ne desin ''ıyy Dof eziği ıyyy Bugyy eziği onlarla aynı ünvanı kullanamam'' mı demeli illa ? Güçlüysen illa güçlü gözükecek ünvanlar mı kullanmalısın ? Adamın ipinde değil belli.

Yok bir şey söylediğin yok kabul etmiyorsun diye tatava yapıyon burda bana.

Denizciler bunları getirmek istedikleri yere getiriyolarmı ? Getiriyolar olay bu.
Sen seriyi okuduğuna emin misin ? O ''İstedikleri yere getiriyorlar'' dediğin yerde toplantı yok mu ? Var.Mihawk o toplantılara ipinin keyfine göre gidiyor mu ? Gidiyor.O zaman teorin kafadan çökmedi mi ? Bence çöktü.''Çökmedi'' diyeceksen lütfen arkasına adam akıllı bir açıklama yap.Dediklerimi kabul etmiyorsun gibi alakasız şeyler yazıp durma.

Adamın o ünvana ihtiyaçı varki kabul ediyor. Seride Yonko dediğimiz kişiler kendi üstlerinde otorite görmüyolar bile ya yaparsın ya da ölürsün.
Ben diyorum ki sana o ünvanı kabul etmek için illa ihtiyacın olması mı lazım ? Bak yukarıda arkadaş yazmış gelen kartlarda ''Can sıkıntısına falan shici olduğu yazıyor'' diye.Hadi bu kartları kabul etme o da çok önemli değil ama başta dediğim gibi o ünvanı kabul etmek için illa ihtiyacın mı olması lazım ? Mihawk gibi boş gezenin boş kalfası olunca gerçekten can sıkıntısına shici olmuş olamaz mı ? Neden bu ihtimalleri göz ardı ediyorsun ?

Seride sanki hiç konuşma geçmemiş gibi söylüyosun adam diyorki Wb için çağırdınız ben de geldim. Zaten Yonko güçünde olsa kimseyi takmaz evden naklen izlerdi.
Tamam Shanks'ta bir yonko değil mi ? Orda 2. bir savaş çıkamaz mı ? Çıkar.Denizciler WB karşısında Mihawk'ı istiyorlarsa Shanks karşısında da isterlerdi.Ama Mihawk o ihtiyaç duyulan anda gidiyor.Neden tehdit eder diye iddaa ettiğin hükümet Mihawk'a bunun için yaptırım uygulamıyor ?

Yonko gücünde olsa evden naklen falan izlemezdi.Aksine Mihawk gibi oraya gidip direk bizzat şahit olurdu olaylara.Bak Mihawk'ın yerinde ve yonko gücünde olduğunu düşün.Yonko gücünde olsan ''Nasıl olsa bana bir şey olmaz'' diyerek bu kadar önemli bir olaya direk 1. elden şahit olmak istemez miydin ? Mihawk bu mantıkla gitmiş olamaz mı ? Bu mantıksız mı ? Mantıksızsa neden mantıksız ?

Bu arada Mihawk'ı hangi seviyede görüyorsun ?
 
6 yıl geçmiş konu açılalı yahu. Hala kim neyi ıspatlamaya çalışıyor acaba... :/ Seçeneklerde bi garip.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık