Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikayeyi iyice derinleştirdim.Beni öldürtmeye çalışan bir lavuğun peşindeyiz de adama ulaşamıyorum ama o bana geliyor.Ejder ruhunu da çaldı.Miraak denen elemanla ilerde dövüşeceğim herhalde.

Bir de Daedra denen bir şeyin görevini yaptım.Köpek geldi konuştu benle şöyle böyle diye.Sonra bir kazma istedi heykel gibi bir şey ben de getirdim.Daha sonra köpeği öldür deyince hastır çektim buna.Beni öldürecekti ama vazgeçti.İlginç.Sonra kazma sende kalsın dedi ama vermedi kazmayı.Yani envantere gelmedi.Nedir ne değildir bu Daedralar ? Tanrı gibi bir şeyler herhalde.Şu vampir avcıları gibi bir yerde Daedralar ile oynaşırsan seni deşerim dedilerdi.Kötü varlık bunlar herhalde.

Ek olarak ne oldu bilmiyorum ama vampir olmuşum.Güneş altında kuvvetim falan yenilenmiyor.Var mıdır düzeltme yolu,yordamı.
Nasıl? Sardı mı oyun?
 
Normal vuruşlar haricinde, 2 farklı hareket daha var. Birisi güçlü saldırı kısmında olan ''yarma'' yeteneği. Sol shift tuşuna basılı tutarak yapılıyor. Diğer hızlı saldırı kısmında olan ''Whirl'' (Türkçesi aklıma gelmedi.) Bitirici hareketlerden bahsediyorsan ondan da sanırım 6-7 tane var.


Bence hızlı saldırıda kendini geliştirmek en iyisi.
Bunları biliyorum, bunun dışında yok yani.
 
Sistem iyi aslında. Hem diğer oyunlardan farklı hem de potansiyeli çok yüksek ama becerememişler. Aynı sistemle bi oyun daha yapsalar güzel bişeyler çıkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık