Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace kıza “döndüğümde güçlü bi kız ol seni tayfama alacağım” demiş. Belli ki verdiği söz en az 5-6 yıl sonrası içindi. “Seneye gelip kurtaracam sizi” dememiş. Öleceğini hesaba katmadı diye bu kadar da üstüne gitmeyin karakterin.

Ace’in bireysel gücü sağ kol seviyesi bile olsa wano’yu kurtarması imkansızdı. Tayfasında jimbe’yle dövüşebilecek adam bile yoktu. Luffy’nin yanındakilere bakın. Ordusu var çocuğun. Mink’lerde 2 tane jack’i tutabilen adam var. Diğer süpernovalar da yanında. Tayfası da güçlü.
 
Son düzenleme:
Ace sözünü tutmadı. Onu geçtim adamları bu kadar umursasa olayı sonraya bırakmazdı. Döndüğümde ne arkadaş? Döndüğünde adamların orada olup yaşayacağından nasıl eminsin?
Ace'in tayfayla gelidğinden ne adar eminsin? Bir yonkouyu indirecek kuvvetle orada olduğuna dair bir bilgi vardı da ben mi kaçırdım?
 
Bölüm, Wano'nun en iyi bölümlerinden biriydi. Law'a gerçekten acıyorum. İttifak yaptığı adamlar hiçbir şeyi umursamıyor. :flaugh:

Mezar taşları müthiş bir gizem ama ben asıl konuşacakları kişiyi merak ediyorum.
 
Ace'in tayfayla gelidğinden ne adar eminsin? Bir yonkouyu indirecek kuvvetle orada olduğuna dair bir bilgi vardı da ben mi kaçırdım?
Tayfasıyla birlikteydi o sıra. Zaten o bölümde anlatılıyor bu. Olay o güçte olup olmamak değil, zaten bu tarz şeyleri incelemeden bir karakteri tümüyle gömen bir kitleye karşı böyle bir yorum yazıyorum. Yani onların bakış açısıyla yazıyorum o da ayrı bir şey.

Ama Ace'in verdiği sözde nereden bakarsan bak bir saçmalık var. Adamlar sen gelmesen açlıktan ölecekti. Sen bir kaç haftalık yemek sağladın ama sen gittikten sonra ne olacağı belirsiz. Demek istediğim döndüğümde diye söylemesi saçma oluyor. Öncesinde yaptıkları böyle bir sözün sorumluluğunu taşıyan adamın yapacakları değil. Her neresinden bakarsan bak bu söz olayı başından beri değil de Wano arc'ına yakın zamanda oluşturulmuş bir senaryo. Ve bence her şeyiyle de tam düşünülüp oturtulmamış.

Şimdi Yonkou'yu indiecek kuvvette olmadığından bahsediyorsun da bu adam Wano'da bulunduğu zamandan çok sonrasında gidip WB ile savaşmadı. WB'ye kendi hırsı için gidip dalmayı göze alan adam orada söz verdiği adamlar için gidip Yonkou'ya dalmayı mı göze alamıyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık