Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 917: Yiyecek Hazine Gemisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçenler 47 ronin diye bi film izlemiştim o ülkedekii Shogun'un kılıksızlığı.Böyle bir şey çıkmasın Shogun yapma sOda.
 
Eski bir hikayeye gore Ormanin krali 3 hayvandi yanilmiyorsam. Fil ,Aslan ve Goril Jack=Fil , KING=Aslan zaten digeride Goril . Bunun haricinde Oda bize supriz yapar mi çok merak ediyorum.
 
Zoro'nun At smile kullanıcısı kadın hiçbir şeyi görmeden 3-5 kişiyi kesmesi. Öyle bir yumruğa benzemez bu. Gene akmış Zoro ama konuşan yok. Bir de, Jack sağ kol olsa Kata'ya yapılan vurgu gibi o da öyle tanıtılırdı. Sağ kol göründüğü zaman Oda bunu gözümüze sokuyor, biliyoruz ki kaptandan sonra en güçlü kişi o. Jack sağ kol değil, hele daha diğer yıkımcılar bile tanıtılmamışken...

Yenme yok bence.Muhtemelen gemisini batırdılar meteorla,yer çekimi yada başka bir şekilde.Gemi alabora olunca bizimki de çekiç olup denizin dibini boyladı.
Üzerinde sargılar vardı diye hatırlıyorum...
 
Jack niye kaz kafalı dövüşmeyi bilmeyen sakin olmayan bir imaj çizmiş sitede.

Bu adam boş biri kesinlikle değil. Ayrıca gücünün de yerinde olduğunu eğer olursa bir dövüş göreceğiz.
 
Yahu İnu ve Nekonun bir şey yapamadığı adama çer çöp minkler ne yapabilir allasen :D
Bunu söylicektim bende ama olay öyle değil diye söylemedim işte.Yani muhtemelen sadece İnu+Neko vs Jack oldu.Ama hadi diğer ihtimali düşünüp 1vsall diyelim.İnu,Neko'nun bir şey yapamadığı Jack'e o çöpler ne kadar hasar verebilir ki ? Kaldı ki bu adam dayanıklılık,savunma gibi özellikleriyle ön plana çıkıyorsa ?

Zunisha'nın darbesinden sonra gözle görülür bir yara almadı. Aynı şekilde beş günlük kapışmada da herhangi bir şey olmamıştı. Hibrit formunu hiç görmedik zaten. Olayı yaşayan adam anlatıyor ve bu şişirme sözleri mi oluyor? Birinden falan duymuş olsa neyse de, birebir gözleri ile şahit olmuş. Jack için "ona canavar demek bile az kalır" diyor Wanda, ki minklerin güç hususunda ne kadar gururlu oldukları bilinen bir gerçek. Açık açık "Jack'in yanında getirdiği adamları hallettik, ama Jack'e bir şey yapamadık" denilmiş, sen hala teke tek dövüş olduğundan bahsediyorsun. Dediğin gibi bir durum olsa "Jack'e bir şey yapamadılar" şekilde bir cümle kurması gerekirdi. Bu olayın anlatıldığı kısımda Inuarashı ve Nekomamushi çizilmemiş bile. Sadece silahşörler var. Dövüş başladıktan sonra teke tek bir dövüş olduğunu hiç görmüyoruz, ama sen nereden gördüysen o şekilde olmuş gibi anlatıyorsun. Sadece iki kısımda saldırma sahneleri mevcut, o da benim anlattığım kısımdan önce olmuş zaten.
Şişirmeden kastım övgü sözleri olması işte.Sırf o sözden nasıl 1vsall anlamı çıkarıyorsun ? Günümüzde öyle söylenen yüzlerce binlerce örnek verilir.1. çoğul kişi ekiyle söylenmesinden illa 1vsall anlamı çıkmaz.En basitinden "Düşmanı denize döktük" deyince bu işi sen mi yapmış oluyorsun yoksa ataların mı ?

Bu arada ben minklerin Jack'e İnu ve Neko'yla birlikte topluca saldırdıkları bir sahne hatırlamıyorum.

Benim seni en başta alıntılama nedenim Jack'in Kata'dan daha zorlayıcı olduğunu söylediğin içindi.Fakat Jack-mink olayından böyle bir sonuç çıkmaz.
 
Yenme yok bence.Muhtemelen gemisini batırdılar meteorla,yer çekimi yada başka bir şekilde
İyide bu çok saçma değil mi? Denizcilerin amacı korsanları yakalamak ve zindana tıkmaktır. Ee karşında da sağlam ve kötü bi korsan var ayağına gelen fırsatı niye teperler bunu anlamış değilim. Fantastik bi seri mantıksızlıklar elbet olacak ama bu kurguya ters bi mantıksızlık. Kendi içinde çelişir demektir seri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık