Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy de 2Y aradan sonra savaştığı yerleri yıkan darmadağın etmek zorunda olan birine dönüştü. Oooo beyler Luffy milletin evini barkını yıkıyor Luffy gavatmış woaaaaa :Ddd
 
Karasakal gözlem haki kasmazsa çok büyük dayak yer. Görünen o ki Luffy haki olarak Karasakal'dan daha iyi olacağı için Karasakal'ın meyveler para etmeyecek ve dayağı yiyecek. Sadece Luffy de değil her yonkou karşısında böyle bir dayak yeme potansiyeli var Teach'in.
 
Hani şu Tashigi'yi tekleyemeyen Vergo mu? Veya gücü anca kalbi yerinde olmayan Law'a yeten Vergo mu?

Ayrıca üstte yazdığımı inatla görmezden gelmişsin sanki. Zeus'un bir iradesi var. Nami'nin onu çıkarmasına falan gerek yok. Vergo Nami'ye bir tane vurduğu anda çıkıp Vergo'yu tekler. Mevzu hız ise Zeus Vergo'dan yavaş değil.

Üstüne Nami aptal değil. Dövüşün başında Zeus'un üstünde uçuyor falan olur.
Adam mı lan Tashigi ? :) Teklese ne olur teklemese ne olur ? Aynı Vergo Smoker'a feleğini şaşırtmış, Smoker yenemeyeceğini anlayınca da kalbini alması için Law'a yardım etmişti. Baktığın zaman Law Vergo'ya tek attı. Demek ki güç farkı çok fazla ? Ee güç farkı madem çok tek başına neden kalbini bile alamadı Law ? Demek ki birine tek atıp atmamak birşeyleri net olarak belirlemiyor.

Bulut tek başına ne yapmış da Vergo'yu alsın ? Ancak bir iradenin altında iken tam anlamıyla işe yarar o.

Nami'nin aptal olmadığı aşikar lakin akıl gücün önüne çok nadir olarak geçer. Vergo'nun bir kere Nami'yi vurması Nami'nin komaya girmesi için yeterli olacaktır zaten. Bu büyük bir risk ve dezavantaj. Bunu da göz önünde bulundur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık