Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Koca Ana Korsanları

Zoro hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    331
Merhaba arkadaşlar konumuz Zoro alayına tek gider konusu değil öncelikle bunu belirtelim :)

Zoro, Koca Ana Korsanları ile teke tek dövüşe girse hangilerini yenebilirdi?

Şimdi tarafları tanıyalım.

Korsan Avcısı Roronoa Zoro:

Zoro, Hasır Şapka Korsanları'na katılan ilk kişidir. Kaptanı Monkey D. Luffy'den sonra tayfanın en tehlikeli adamı ve en büyük tehdidi oluşturan üyesidir. Üstün kılıç kullanma yetenekleri ve yüksek fiziksel gücü ile tanınır. Yaptığı şeyler ve davranışları yüzünden tayfanın asıl kaptanının o olduğu düşünülür. Zoro, Luffy ve Vinsmoke Sanji ile birlikte Hasır Şapka Korsanları'nın en güçlü üç üyesinden biridir ve hayali dünyanın en büyük kılıç ustası olmaktır. Zoro, En Kötü Jenerasyon (eskiden 11 Süpernova olarak biliniyorlardı) olarak bilinen on iki korsan içerisinde sayılmaktadır.

Ödülü:
320.000.000

(Kütüphaneden alınmıştır.)


KOCA ANA KORSANLARI

Charlotte Katakuri:
Koca ananın 2. oğlu ve 3 tatlı komutanından birisidir. Koca anadan sonra tayfadaki en tehlikeli ikinci kişi olarak görülmektedir. İleri derecede K.haki uzmanıdır, bir miktar geleceği görebilir. Logialarla benzer özellikler gösteren nadir bir paramecia meyve gücüne sahiptir (mochi mochi no mi) ve meyvesini uyandırmıştır. Luffy ile yaptığı dövüşte uzun bir süre üstünlüğü elinde tutmasına rağmen sonunda yenilen taraf olmuştur. İlk yenilgisini Luffy tarafından almıştır.
Ödülü: 1.057.000.000

Charlotte Smoothie: Koca ananın 14. kızı ve 3 tatlı komutanından birisidir. Adı henüz açıklanmayan, nesnelerin suyunu sıkmasını sağlayan bir tür paramecia meyve kullanıcısıdır. Ayrıca meyvesini kendisini devleştirmek için de kullanabilir. Uzun bir kılıç taşır. Bu kılıçla uzak mesafelere güçlü kesiş saldırıları gönderebilir.
Ödülü: 932.000.000

Charlotte Cracker: Koca ananın 10. oğlu ve 3 tatlı komutanından birisidir. B.hakide uzmanlaşmış ve oldukça sert bisküviler üretmesine olanak veren bir meyve yemiştir (bisu bisu no mi). Luffy ve Nami ile girdiği bir dövüşte 11 saatin sonunda yenilmiştir. Pretzel adında bir kılıç taşır.
Ödülü: 860.000.000

Charlotte Snack: Koca ananın 25. oğludur. İki yıllık zaman atlaması esnasında tatlı komutanlardan birisi iken Luffy ve Zoro gibi en kötü jenerasyondan olan Urouge tarafından yenilmiştir. Böylece 4 olan tatlı komutanı sayısı 3'e düşmüştür.
Ödülü: 600.000.000

Charlotte Perospero: Koca ananın en büyük oğludur. Şeker üretmesini sağlayan bir meyve yemiştir (pero pero no mi). Şekerden nesneler üretebilir veya rakiplerini yapıştırmak için kullanabilir.
Ödülü: 700.000.000

Charlotte Daifuku: Koca ananın 3. oğludur. Dövüşmesi için bir cin çağırmasına yarayan bir meyve yemiştir. (hoya hoya no mi) Cin elindeki bisento ile kuvvetli kesiş saldırıları yapabilir.

Charlotte Oven: Koca ananın 4. oğludur. Vücudunun kısımlarını oldukça yüksek sıcaklıklara çıkarmasına olanak veren bir meyve yemiştir. (netsu netsu no mi) Kendisine saldıran Pedro kılıcın ısınması nedeniyle kılıcını elinden düşürmüştür.

Charlotte Mont-d'Or: Koca ananın 19. oğludur. Kitapları kullanmasını sağlayan adı henüz açıklanmamış bir meyve yemiştir. Kitapları ile uçabilir, insanlara ilizyon gösterebilir ve onları kitapların içine tutsak edebilir.

Charlotte Brulee:
Koca ananın 8. kızıdır. Ayna üretmesine ve kullanmasına olanak sağlayan bir meyve yemiştir (mira mira no mi). Pusu kurma, aldatmaca ve kaçış için oldukça kullanışlı bir meyvedir.

Charlotte Galette: Koca ananın 18. kızıdır. Adı henüz açıklanmayan meyvesi ile manipüle ettiği bir sıvı aracılığıyla insanların hareketlerini sınırlandırabilir.

Charlotte Pudding: Koca ananın 35. kızıdır. Üç gözlüler kabilesindendir. İnsanların anılarını silmeye ve değiştirmeye yarayan bir meyve yemiştir. (memo memo no mi)

Pekoms: Koca ana korsanları dövüşçülerindendir. Mink kabilesindendir. Minklerin sulong formunu kullanabilir ancak tam kontrol sağlayamaz. Aslan mink olmasının yanı sıra kaplumbağa zoan meyvesi yemiştir.
Ödülü: 330.000.000

Tamago: Koca ana korsanları dövüşçülerindendir, rütbesi şövalyedir. Uzun bacak kabilesindendir. Kırıldıkça daha çok güçlenmesini sağlayan yumurta meyvesi yemiştir. (tama tama no mi)
Ödülü: 429.000.000

Charlotte Amande: Koca ananın 3.kızıdır. Uzun boyun kabilesindendir. Shirauo isimli bir kılıç kullanır. Luffy'nin hakisizken yaptığı G3 saldırısı ile kıramadığı Perospero'nun şeker duvarını kolayca kesebilmiştir.

Streusen:
Koca ana korsanlarının baş şefi ve Koca Ana ile birlikte kurucusudur. Her türlü nesneyi yemeğe dönüştürebilen bir meyve kullanıcısıdır (kuku kuku no mi). Ayrıca iyi seviyede bir kılıç ustası olarak görünmektedir, Tüm Kek Şatosu'nun üst kısmını tek hamlede kesmiştir.



Not: Karakterleri güçlerine göre sıralamadım. 15 seçenek kısıtlamasından dolayı Bobbin ve Opera gibi çok zayıf görünen ve yenilmiş karakterleri eledim. Ayrıca hakkında hiçbir şey bilmediğimiz en büyük kız Charlotte Compote'yi de eklemedim. Birden fazla oya izin veriliyor ama lütfen trollemeyelim, yenemeyeceğini düşündüğünüz bir karaktere oy vermemenizi rica ediyorum. Herkese iyi eğlenceler :)
 
Son düzenleme:
Kata , Smoothie ve Cracker dışındaki herkese şansı var.

Snacki hiç görmedik eliyorum Perolini yenebilir belki ona kararsızım. Yenemeyedebilir.
 
Katakuri-Smoothie'yi yenemez. Cracker'e karşı eşit görüyorum, kazanamaz ama kaybetmez de bence. Snack'i Urogue yendiyse Zoro zorlanarak da olsa yenebilmeli. Perospero, Daifuku ve Oven'i orta zorlukta, geri kalanı da rahat alacağını düşünüyorum.

Not: Pudding hakkında pek yorum yapamıyorum. Meyvesi hakkında daha net bilgiye ihtiyaç var.
 
Gördüğümüz kadarıyla Luffy bile bırakın Big Mom'ı komutanlar karşısında zor duruma düşebiliyor. Komutanlar dışındakilere verdim. Aslında Snack'e de basacaktım ama vazgeçtim. Çünkü Oruç'un Snack'i yenmesinin sebebinin Snack'in dövüş tarzıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Örneğin bitirici olmayan ağır fiziksel vuruşlar vuruyorsa bu Oruç'un işine gelir. Yani meyvesi sayesinde kendinden üstün bir rakibi alt etmiş olabilir.
 
Son düzenleme:
Forum ile Oda'nın kafasındaki hep farklı bin tane örnek sayabilirim ama yormam kendimi.

Daifuku Sanji'yi ciniyle tokatlayıp duruyordu. Tahmini olarak 6. adam bu. Zoro da öyle Kraker'a falan ulaşamayabilir Oda'nın gözünde. Çok da kesin konuşmamak lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık