Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Yellowstone (2018-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 1 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Monty, Tommy olmadan bir iş yapamaz gibime geliyor. İşi çeviren Tommy çünkü.
Yeni kalbiyle Monty ipleri alır, Tommy’yi elinde evirir çevirir, sonra da paket yapar. Monty’nin karısında da bir iş var ama yeni sezonda ortaya çıkar. Tommy yürütse ne olur, her gün Meksikalılar’dan sopa yiyip duruyor. Oğlu petrol kuyularını patlatıp kaç kişinin ölümüne sebep oluyor. Daha bir başarısını görmedik.

Yeni kalbiyle Monty ipleri alır, Tommy’yi elinde evirir çevirir, sonra da paket yapar. Monty’nin karısında da bir iş var ama yeni sezonda ortaya çıkar. Tommy yürütse ne olur, her gün Meksikalılar’dan sopa yiyip duruyor. Oğlu petrol kuyularını patlatıp kaç kişinin ölümüne sebep oluyor. Daha bir başarısını görmedik.
Monty'yi Monty yapan kişi Tommy diye anladım ben olan olaylardan.

Monty'yi Monty yapan kişi Tommy diye anladım ben olan olaylardan.
Tommy sadece bir kriz yöneticisi. Monty’nin bir ordusu var. Miras babadan devir ama başarısıyla da petrolün titanı olmuş. Tommy sağ kolu gibi bir şey. Son bölüm biraz kafa karıştırdı. Bakalım yeni sezona kimler eklenecek. Finalde Andy Garcia geldi bile.

Tommy sadece bir kriz yöneticisi. Monty’nin bir ordusu var. Miras babadan devir ama başarısıyla da petrolün titanı olmuş. Tommy sağ kolu gibi bir şey. Son bölüm biraz kafa karıştırdı. Bakalım yeni sezona kimler eklenecek. Finalde Andy Garcia geldi bile.
Daha izlemedim. Bitirince konusunu açar yorum yaparım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık