Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Savaşı'nda Ne Olur?

Savaş nasıl sonuçlanır?

  • luffy ve ekibi kaybeder denizciler gelse bile

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    47
Denizcilerde savaş lordu avındalar, her bir savaş lordu için en az Smoker seviyesinde adamlara ihtiyaçları var, denizcilerinde gücü bölünmüş oluyor. Bilemedim belki denizciler savaş sonu gelirler, hem böylece savaş yorgunu korsanları daha kolay yakalarlar.
 
cp-0 zaten wano da değil miydi ? Böyle bir ittifaka izin vereceklerini sanmıyorum yeni bir destek gelmesi olası değil ülkeye her isteyen kolayca giremiyor sonuçta, cp-0 kendi yöntemleriyle değil bir anlaşma için orochi tarafından alındılar ülkeye bu açıdan bakacak olursak destek gelmeyecektir.
Basil Hawkins kayda değer bir oyun çevireceği kesin bir karakter değişik bir meyve kullanıyor ve bizimkilere destek olacağı muhtemel, bir yonkou indirebilir mi dersek.
Bizim 3'lü'den daha iyi bir ihtimal en büyük hasarı bu adam vuracaktır.
Law'ın Doflamingoya esaslı vuruşu gibi
 
Keşke 2 seçenek seçilebilseydi. İhanet- denizcilerin gelmesi- yonkonun yardımı...
Bu 3 ihtimalden 2 si kesin olacak şeyler bence.
 
Denizcilerin gelmesi en kesin şey benim gözümde. Yeni denizciler ile birlikte önce shicilik kalktı şimdi de yonkoular hedefleniyor. Akainu denge politikası güdecek bir adam değil bu sebeple fırsat kolladığını düşünüyorum. Luffy nin filmde z ile dövüştükten sonra kizarunun gelmesi gibi yani. Bence çok fazla önemli karakterin dahil olduğu serinin en büyük olaylara neden olacak arcı olarak kalacak aklımızda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık