Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] The Game Awards 2024

Sizce 2024 yılının en iyi oyunu hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Bu anket kapanacak: .
Elden ring Shadow of the erdtree bir dlc ama hem oyun süresi hem de içeriği için gayet iyi bir devam oyunu.Oyun Elden ring 2 diye çıksa kimse çok itiraz etmez.Ödülü ona vermezler ana oyun ödülü aldığı için ama listedeki en iyi oyun da açık ara Elden ring.Diğerileri ile arasındaki siklet farkı aşırı fazla.Benim oyum Elden ring Shadow of the erdtree ye ama ödül büyük ihtimalle herkes Wukong u beklerken Metaphor a gidecek.Hiç tarzım olan bir tür olmadığı için çok denemedim ama dünya çapında ses getirdi beğeneni de çok Metaphor a verirler.

Bu yıl tahmin benim adıma zor zira çoğu oyunu oynamadım. Balatro'nun alabileceğini düşünmüyorum. Çok tutmuş olsa da o kadar inanılmaz bir oyun değil. En iyi indie falan olsun bir şey olacaksa. Shadow of the Erdtree'nin de hak ettiğini düşünmüyorum. Almasını da bilhassa istemiyorum. Astro Bot her ne kadar çok beğenilmiş olsa da Yılın Oyunu seviyesine yakışacak bir oyun gibi gelmiyor bana. Rebirth'in incelemesini daha bugün Dost'tan dinledim. Sadece hikâye anlatımı konusunda yaptıkları saçmalıktan dolayı bile almasını istemem. Metaphor gibi oyunlar bana hitap etmediği için üzerine de yorum yapamayacağım. Wukong alsın isterim ben. Çıktığı günlerden beri de yılın oyunu olacağını düşünüyordum çünkü bu yıl çıkacak pek bir oyun yok gibiydi, öyle de oldu.

@amaneden oyumuz belli
Ahaha. Henüz oynamadım maalesef. O kadar iyi bir oyun ki yeni yıla girerken oynamayı düşünüyorum. Böylelikle bir sene boyunca bu şaheseri iliklerime kadar yaşayabilirim.

Astro bot veya maymunun hakkı. İkisini de oynamadım.

Shadow of the erdtree fazla kusurluydu. Aşırı boş alanlar, çok at koşturmaca, bazı düşmanların absürt agresifliği, berbat final boss, scadutree blessing toplama. Yeni bi oyun olsaydı da ben oy atmazdım.

Maymun'da 80 çeşit boss vardı. Kalitelerini bilmiyorum. Ana karakterin oynanışı da çok sade ve basit duruyordu. Ama bi DLC yerine bunun kazanmasını isterim.

Kazanan rebirth olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık