Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Şeytan meyvesi ruhları ile alakalı;
Normal bir insan şeytan meyvesi yediğinde, meyve ruhu insanın içine giriyor.
Ruh ya da ruha benzer bir meyveye sahip kişiler (Ör: Big mom, Brook) şeytan meyvesi yemiş bir kişiyi öldürmeden, kişinin içindeki şeytan meyvesi ruhunu öldürebilir mi?
Direk insan içindeki şeytan meyvesine atak yapıp o şeytan meyvesi ruhunu ortadan kaldırabilir mi? Ve ruhu öldürüp kişiyi meyvesiz bir duruma sokabilirler mi?
Ya da ruhu öldürüp o şeytan meyvesini dünyadan tamamen yok edebilirler mi?
Teach teorime bakacak olursak bunu yapabilmeleri gerekir. Çünkü ben Teach'in dokunduğu kişinin içindeki meyve ruhunu geçici olarak çektiğini ve bu sayede karşısındaki kişiyi meyvesiz bıraktığını düşünüyorum. Şeytan Meyvesi ruhunun öleceğini pek sanmıyorum, ama belki Koca Ana nihai bir teknikle Şeytan Meyvesi ruhunu birini öldürmeden tamamen içinden çıkarabiliyor olabilir. Brook'un meyvesinin bu kadar etkili olması düşük bir ihtimal.
 
selam arkaşdaşlar çok uzun zaman oldu one piece izlemeyeli en son boa hancock arc bölümlerinde bıraktım animeyi. cok sıkıcı gelmeye başlamıştı hikaye dışına cıkıyor uzattıkca uzatıyorlardı farklı hikayeleri.

şimdide aynımı yine uzatıyorlarmı hikayeleri yoksa aksiyon macera güldürü devam ediyormu ona göre izlemeyi düsünüyorum
İzleme, vaktini daha faydalı şeylere harca.
 
Selam, Marineford'da kairouseki kullanılınca Marco'nun epey sıkıntı yaşadığını gördük. Şimdiye kadar da Smoker ve özellikle de Hawkins'in kairouseki kullanarak düşmanlarını yendiklerini gördük. Yanlış hatırlamıyorsam Hawkins Wano'da kairouseki demirciliğinin geliştiği hakkında konuşmuştu. Queen ve King'e karşı dövüşen Marco'ya neden kairouseki kullanılmadığını anlayamadım, bunun bir açıklaması var mıydı ben mi kaçırdım?
Bunun bir açıklaması yapılmadı. Bunu tercih etmiyor olabilirler ya da ileride kullanabilirler.
 
Arlong nerede ya? Seride bir daha hiç gözükmedi. Balıkadam arcında en azından görürüz diyordum. Impel Down‘a da götürmemişler orada da yoktu. Ölse Sharly birazcık tepki gösterirdi herhalde abisi sonuçta. Yani Hody‘den daha güçlü bir kötüydü bence Balıkadam arc’ta Nami tarafından tokatlanması hoş olabilirdi. En azından lucci, wapol gibi sonradan gözükebilirdi bence.
Arlong ve yakın adamları Denizciler tarafından yakalandı ve bilinmeyen bir hapishanede esaret altındalar.
 
Luffy 2 yıl öncesinde 0 haki kullanıyordu. Ama 1 kere hakiye benzer etkilerle düşmedi.
Bunun sebebi "kullanmadığı için harcamıyordu" ile açıklanamaz bence. Sonuçta haki seviyesi geliştirilebiliyor.

Benzer şekilde şimdi de hakisi bittiği halde savaşabiliyor olması gerekmez mi ?
 
Beğendiğin yabancı kaynaklı teorileri çevirir misin uzun zamandır teori paylaşılmıyor sanki bunun eksikliği hissediliyor forumda uzun süredir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık